Vedete

Andra are 33 de ani şi nicio operaţie estetică: "Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti!"

Andra are 33 de ani şi nicio operaţie estetică: "Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti!" camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Are 33 de ani şi este una dintre cele mai iubite cântăreţe din România. Andra nu se fereşte să apară în faţa publicului său naturală, aşa cum este ea dimineaţa. Acum a pozat fără pic de machiaj!

Artista are o relaţie foarte apropiată cu fanii şi cu urmăritorii săi. Le răspunde chiar şi la întrebări, atunci când are timp. Nu se fereşte să apară în faţa lor fără pic de machiaj. E mândră de tenul pe care îl are, de ridurile de expresie. Aşa face că acum, la prima oră a dimineţii, Andra a pozat fără pic de machiaj. Artista are chiar şi părul ciufulit, pare că ar purta o pijama. Are şi zâmbetul până la urechi. A vrut să le transmită un mesaj tuturor celor care o urmăresc:

"Nu te feri să te arăţi exact aşa cum eşti! Numai aşa poţi câştiga cu adevărat o inimă! ♥️"

Priviţi imaginile cu Andra nemachiată în galeria foto! 

Andra, declaraţii despre operaţiile estetice

Nu este împotriva lor, dar, până acum, nu a simţit nevoia să meargă la estetician. Andra a dezvăluit pentru libertatea.ro: "Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic"

Andra e pe scenă de la 14 ani! Iată cum arăta la debut şi în primul său videoclip

Andra e acum cea mai iubită cântăreaţă de la noi. Are milioane de fani, dar cum arăta ea la debut? Iat-o în primul său clip, de la 14 ani! E cea mai iubită artistă, e soţie, e mamă! La 33 de ani, Andra pare să le aibă pe toate. Apariţiile ei din ultima vreme au uimit, artista e într-o formă de invidiat, se vede că toate îi merg din plin şi pe plan personal, şi profesional.

În urmă cu 19 ani însă, la debut, Andra părea o puştoaică ce vrea să pară mai matură decât este în realitate. Cu părul foarte lung, şaten-roşcat, cu cărare pe mijloc, şi machiată foarte puţin, aşa a apărut Andra în primul ei videoclip, la piesa ”În noapte mă trezesc”, extrasă de pe primul ei album.

O nouă ediţie OK! Magazine te aşteaptă la toate punctele de difuzare. Subiecte hot, şedinţe foto şi interviuri exclusive şi o poveste regală desprinsă din cufărul cu secrete de la Palatul Windsor.

Foto: Facebook

Modifică Setările