News

Andra, cel mai adorabil portret de familie! Iată cât de fericită este artista în vacanţă, alături de Măruţă şi de copiii lor

Andra, cel mai adorabil portret de familie! Iată cât de fericită este artista în vacanţă, alături de Măruţă şi de copiii lor camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Cătălin Măruţă şi Andra sunt, fără doar şi poate, două dintre cele mai iubite celebrităţi din România, iar acum fericitul cuplu se află în vacanţă alături de David şi Eva, copiii lor.

Fiind foarte activă pe reţelele de socializare, Andra a postat astăzi pe Instagram o fotografie în care apare alături de întreaga ei familie, fanii fiind foarte bucuroşi la vederea imaginii. În doar o oră de la postare, fotografia a strâns aproape 15.000 de like-uri şi peste 50 de comentarii, internauţii afirmând că Andra are o familie foarte frumoasă.

„O familie frumoasă, copii frumoşi. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate şi fericire. David şi Eva, sunteţi nişte norocoşi de aşa părinţi“, „Cei mai drăguţi! Vă iubesc mult“ şi „O familie frumoasă, dragă mie“ au fost câteva dintre comentariile postate la adorabilul portret de familie.

Modifică Setările