News

Andra e pe scenă de la 14 ani! Iată cum arăta la debut şi în primul său videoclip

Andra e pe scenă de la 14 ani! Iată cum arăta la debut şi în primul său videoclip camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Andra e acum cea mai iubită cântăreaţă de la noi. Are milioane de fani, dar cum arăta ea la debut? Iat-o în primul său clip, de la 14 ani!

E cea mai iubită artistă, e soţie, e mamă! La 33 de ani, Andra pare să le aibă pe toate. Apariţiile ei din ultima vreme au uimit, artista e într-o formă de invidiat, se vede că toate îi merg din plin şi pe plan personal, şi profesional. 

În urmă cu 19 ani însă, la debut, Andra părea o puştoaică ce vrea să pară mai matură decât este în realitate. Cu părul foarte lung, şaten-roşcat, cu cărare pe mijloc, şi machiată foarte puţin, aşa a apărut Andra în primul ei videoclip, la piesa ”În noapte mă trezesc”, extrasă de pe primul ei album.

Andra părea mult mai matură decât cei 14 ani ai ei. În videoclip, solista optează pentru două ţinute, una ”cuminte”, de fată tocilară, cu ochelari cu rame groase, şi cealaltă senzuală, un costum din piele de Catwoman, cu şnururi.

 

Andra are 33 de ani şi nicio intervenţie estetică

Până acum, cântăreaţa nu s-a lăsat pe mâna medicului estetician, dar nu exclude varianta unei intervenţii. „Deocamdată nu am nicio operaţie, însă fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor. Poate peste 10 ani voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu. Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic”. 

Foto: Click, Facebook

 

Modifică Setările