Gossip

Andra, gravidă cu al doilea copil

Andra, gravidă cu al doilea copil

În sfârşit, vestea pe care o aşteptau toţi fanii artistei pare să se adeverească. Aceasta ar fi din nou însărcinată şi-i poate oferi, aşa cum şi-a dorit, un companion de joacă băieţelului ei şi-al lui Cătălin Măruţă, David.

Căsătoriţi din august 2008 şi părinţi ai unui băieţel din martie 2011, Andra şi Cătălin Măruţă n-au ascuns niciodată faptul că-şi doresc mai mulţi copii. Iar, după venirea pe lume a lui David, fanii cuplului aşteptau cu sufletul la gură vestea că vor deveni din nou părinţi.

Dacă rezultatele ecografiei vor fi cele aşteptate, Andra va da naştere, peste vreo 5 luni, unei fetiţe.

Cătălin şi-ar fi dorit ca vestea să nu ajungă la urechile presei, iar publicul să afle de această nouă sarcină abia în galele live ale concursului „Românii au talent“, unde Andra face parte din juriu. De altfel, acesta pare să fie şi motivul pentru care artista a evitat apariţiile la evenimentele mondene sau, acolo unde nu a putut să lipsească, a purtat ţinute cât mai largi.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Andra a născut

News

Andra a născut

News

Andreea Mantea a născut

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fosta „Burlăciţă“. La primele ore ale dimineţii, vedeta Antenei 1 a devenit mămică, aducând pe lume un băieţel, care a primit nota 10 la naştere. Iată ce nume a ales pentru micuţul său.

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează?

Gossip

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu divorţează?

Dacă e să ne luăm după zvonurile de infidelitate a fostului dinamovist şi după părerile cercului de apropiaţi, potrivit cărora mariajul lor e pe butuci, e foarte posibil ca 2015 să fie decisiv pentru cel mai frumos cuplu din lumea fotbalului.

Roxana Ciuhulescu ar mai vrea copii, dar…

News

Roxana Ciuhulescu ar mai vrea copii, dar…

Pare incredibil, dar emisiunea “Promotor”, care i-a adus faima în carieră, i-a dăunat sănătăţii şi i-a răpit unul dintre cele mai dragi vise: acela de-a avea mai mulţi copii.

Andra vrea să rămână din nou însărcinată 

News

Andra vrea să rămână din nou însărcinată 

La toamnă! Cel puţin, acesta este planul artistei, care vrea cu orice preţ să-şi mărească familia şi, de ce nu, să aibă o fetiţă, de această dată. Aşa că, Măruţă, pregăteşte-te să schimbi iar scutece!