News

Andra: "Îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă!" Ce măsuri a luat solista

Andra: "Îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă!" Ce măsuri a luat solista

Andra a intrat la dietă. Artista a decis să facă acest pas după ce s-a speculat că este însărcinată, iar de vină pentru asta erau kilogramele pe care le acumulase în timpul pandemiei.

“Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am şi fată, şi băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia şi nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a spus Andra pentru Libertatea.

Solista mănâncă acum doar în decursul a opt ore, iar 16 ore face pauză.

“În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce şi le gătesc, facem brioşe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, ca să zic aşa. Îmi şi place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să ştiu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerţ. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naştere, nu mă pot abţine şi mai gust”, a mai spus Andra.

Modifică Setările