Muzica

Andra lansează clipul piesei „Telephone“

Andra lansează clipul piesei „Telephone“

Vineri au avut loc filmările videoclipului „Telephone“, cel mai nou single semnat Andra. Sesiunea de filmări a durat 18 ore şi a fost coordonată de regizorul Liviu Neagoe. „Piesa spune povestea EI care îl părăseşte pe EL la telefon. În videoclip, totul se întâmplă la telefon, şi cearta, şi împăcarea“, ne explică Andra. „A doua zi am dormit şi atât, a fost obositor pentru că am stat foarte mult pe tocuri, dar dacă-ţi place ceea ce faci se vede“, a completat ea.

Soţul ei, Cătălin Măruţă, a postat pe wall-ul contului ei de Facebook o fotografie cu Andra dormind, după cele 18 ore epuizante de filmare.

Videoclipul a fost filmat în Buftea şi au fost folosite şase decoruri printre care patru camere, fiecare coloarată diferit: una roşie, una verde, una albastră şi alta mov. Pentru „Telephone“, Andra a apelat la stilista Dana Budeanu.

Teaser-ul videoclipului va fi lansat săptămâna viitorare pe pagina oficială de Facebook, AndraMusic. Tot în weekend artista a dat startul şi unui nou concurs, tot pe pagina sa de Facebook, în care premiile puse la bătaie sunt receptoarele de telefon folosite în cadrul videoclipului.

Foto: MediaPro Music

Modifică Setările