News

Andra le-a făcut o urare specială de ziua numelui soţului său, dar şi socrului. Tatăl lui Cătălin Măruţă e foarte cunoscut în Târgu Jiu

Andra le-a făcut o urare specială de ziua numelui soţului său, dar şi socrului. Tatăl lui Cătălin Măruţă e foarte cunoscut în Târgu Jiu camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Îşi iubeşte familia nespus şi nu se fereşte să recunoască asta! Andra, de Sfinţii Constantin şi Elena, le-a făcut o urare publică soţului, socrului, dar şi mamei sale!

E de luni de zile în izolare şi chiar recent a recunoscut cât le duce dorul părinţilor, socrilor. Andra, în zi de sărbătoare, le-a făcut cele mai frumoase urări lui Cătălin Măruţă, dar şi socrului, lui Constantin Măruţă. Amândoi sunt sărbătoriţi, iar artista nu a ratat momentul şi le-a adresat câteva cuvinte în mediul online, chiar în faţa fanilor. 

"E ziua lui Cătălin, deşi nu mulţi ştiu că îl cheamă şi Constantin! Nu pierd nicio ocazie să îl sărbătoresc! La multi ani! ♥️ Şi la multi ani şi socrului meu, şi el poartă numele de Constantin, mamei mele Elena dar şi tuturor celor care se mai sărbătoresc azi!", a scris cântăreaţa pe Facebook. 

În 2016, Andra i-a făcut o urare specială socrului, de ziua lui de naştere. Îi zice tată, îl apreciază şi îl respectă. Se vede că au o relaţie tare bună, bazată pe sinceritate: "Vreau să îi mulţumesc pentru că de când m-a cunoscut, m-a făcut să mă simt parte din familie. M-a tratat şi m-a iubit ca pe o fiică! Îi mulţumesc şi pentru că e un bunic neobosit pentru copiii mei. La mulţi ani, tată!”

Tatăl lui Cătălin Măruţă a fost judecător în Târgu Jiu

Familia Măruţă se pare că e foarte cunoscută în Târgu Jiu de ani de zile, nu de când Cătălin a apărut la TV. Tatăl lui, domnul Constantin Măruţă, a fost judecător. Ulterior, a ieşit la pensie, însă nu a stat acasă, şi-a făcut o afacere, avea un cabinet de avocatură.

În 2013, tatăl lui Cătălin Măruţă făcea declaraţii: "E bine la pensie, nu mă plâng. Lucrez la un cabinet de avocatură alături de cinci colegi colaboratori. Eu nu merg în instanţa decât foarte rar, nu mă duc la cazurile de trafic de persoane, trafic de influenţă sau ceva de genul acesta. Dar ne merge bine!"

Foto: Facebook

Modifică Setările