News

Andra: „M-am îngrăşat 5 kilograme“

Andra: „M-am îngrăşat 5 kilograme“

După ce toată lumea a aflat că va deveni din nou mămică, artista a confirmat pentru Pro TV că va aduce pe lume o fetiţă şi a vrut să-şi asigure fanii că se simte foarte bine, sarcina intrând deja în a cincea lună de evoluţie.

Andra şi Cătălin Măruţă au confirmat ieri că urmează să devină părinţi pentru a doua oară.

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împart cu voi acest lucru... Sunt însărcinată din nou, în aproape cinci luni! Iertare că nu v-am spus mai devreme, dar câteodată nu sunt în stare să-mi spun nici mie aşa ceva, de teamă că mă voi trezi şi voi constata că totul a fost doar o poveste frumoasă a somnului meu. Dar e adevărat !!! În iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioară!... Vă voi mai povesti cum decurge totul, vă promit! Şi vă doresc să fiţi cel puţin la fel de fericiţi ca mine, toată viaţa voastră!", le-a scris cântăreaţa fanilor ei, via Facebook.

Tot ieri, Andra a făcut primele declaraţii pentru Pro TV şi a mărturisit că este în culmea fericirii, mai ales că a aflat că, de data aceasta, va avea o fetiţă.

„Suntem bucuroşi, deja e sarcina avansată, avem cinci luni. E foarte bine fetiţa şi de-abia aşteptăm. Vreau să o văd, să o iau în braţe. E normal să se vadă burtica, avem cinci luni şi două săptămâni. Am văzut fetiţa la ecograf şi o să îi punem numele Maria Ioana, după numele bunicilor lui Cătălin. Maria cu siguranţă, la al doilea ne mai gândim. O să încercăm Ioana, Eva sau Alma. Momentan nu mai am greţuri, e mai bine. Am doar mici dureri de spate. Până acum nu am avut pofte, dar abia acum încep. M-am îngrăşat cinci kilograme, câte unul pe fiecare lună. Primesc sfaturi de la apropiaţi, dar important este să vină sănătoasă pe lume“, a spus Andra pentru Pro TV.

Citeşte şi:


Andra, gravidă cu al doilea copil

Cătălin Măruţă a aflat în timpul unei emisiuni că urmează să fie tătic pentru a doua oară.

„Când am aflat, el era în emisie. Am făcut testul de sarcină şi după i-am trimis poza. Amândoi am fost în stare de şoc. Eu am plâns de fericire. Am aflat că e fetiţă chiar de ziua lui Cătălin. Dacă în perioada asta ne strălucesc ochii, să ştiţi de la ce este. David spune că e cel mai bun frate, deja. Momentan îl pregătim, îl responsabilizăm şi încercăm să îi spunem că trebuie să aibă grijă de surioara lui“, a mai dezvăluit Andra.

Comentarii

Articole asemănătoare

Uite cum arată Cristina Dochianu, în ultimul trimestru de sarcină

News

Uite cum arată Cristina Dochianu, în ultimul trimestru de sarcină

Sarcina pare să-i priiască prezentatoarei de ştiri sportive de la Prima TV, care va aduce pe lume o fetiţă la începutul lunii decembrie. Iar tânăra mămică se poate lăuda că nu a luat prea mult în greutate.

Cum arată Cristina Rus la o lună de la naştere

News

Cum arată Cristina Rus la o lună de la naştere

Deşi în perioada celei de-a doua sarcini a acumulat zece kilograme, cântăreaţa, care a născut în urmă cu o lună, a reuşit să-şi reintre în formă rapid şi să aibă o siluetă de invidiat pentru o proaspătă mămică.

Cum se descurcă Mihaela Rădulescu la repetiţiile pentru „Dansez pentru tine“

News

Cum se descurcă Mihaela Rădulescu la repetiţiile pentru „Dansez pentru tine“

Sosită în ţară special pentru ediţia de mâine a show-ului concurs de la Pro TV, vedeta a recunoscut că antrenamentele sunt grele, dar că savurează fiecare moment petrecut în sala de dans.

Vezi cum arată camera bebeluşului Elenei Băsescu

News

Vezi cum arată camera bebeluşului Elenei Băsescu

Pentru că în doar trei săptămâni se va naşte primul nepot al preşedintelui, viitorii părinţi au amenajat deja camera în care va sta fetiţa lor.

Andra vrea să rămână din nou însărcinată 

News

Andra vrea să rămână din nou însărcinată 

La toamnă! Cel puţin, acesta este planul artistei, care vrea cu orice preţ să-şi mărească familia şi, de ce nu, să aibă o fetiţă, de această dată. Aşa că, Măruţă, pregăteşte-te să schimbi iar scutece!

Uite cum arată Elena Băsescu în luna a şaptea de sarcină

News

Uite cum arată Elena Băsescu în luna a şaptea de sarcină

Mai e un pic şi în familia preşedintelui Traian Băsescu se va naşte un bebeluş. Atât părinţii, cât şi bunicii devin tot mai emoţionaţi, pe măsură ce se apropie ziua cea mare.

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre Salman Khan

News

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre Salman Khan

Invitată la emisiunea „Happy Hour“, vedeta Pro TV a vorbit în premieră despre relaţia pe care o are cu actorul indian şi a infirmat zvonurile potrivit cărora părăseşte postul din Pache Protopopescu.

News

Alina Sorescu e însărcinată

Cântăreaţa şi soţul ei, creatorul de costume bărbăteşti Alexandru Ciucu, vor deveni părinţi la începutul anului viitor. Alina este însărcinată în trei luni.

Monica Gabor vrea înapoi în România?

News

Monica Gabor vrea înapoi în România?

Viaţa în Statele Unite nu e atât de liniştită pe cât spera, aşa că fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-ar putea reîntoarce în curând în ţară.