News

Andra şi Măruţă s-au întors din vacanţa din Dubai

Andra şi Măruţă s-au întors din vacanţa din Dubai

Cei doi au petrecut Revelionul, pentru al treilea an consecutiv, în Emiratele Arabe Unite.

La sfârşitul lui 2010, Andra şi Cătălin Măruţă au fugit, din nou, spre ţările calde, pentru a întâmpina Noul An. „Vacanţa în Dubai a fost perfectă, aşa cum era de aşteptat! Am fost alături de unii dintre cei mai buni prieteni ai noştri. Cel puţin până acum, n-am găsit nicio tentaţie mai mare decât Dubaiul, care mi-a confirmat că e una dintre cele mai bune destinaţii de vacanţă, mai ales de Revelion“, recunoaşte prezentatorul emisiunii „Happy Hour“ de la Pro TV.

Şi pentru că este un soţ grijuliu, Cătălin Măruţă s-a asigurat că soţiei lui şi bebeluşului lor care urmează să vină pe lume nu le va lipsi nimic. „Andra s-a simţit foarte bine, având în vedere că, într-adevăr, sarcina e avansată. Din fericire, n-a existat niciun incident, s-a întors cu o stare bună şi un tonus maxim. Bine, s-a protejat cât a putut de soare, de plimbările prea lungi sau de distracţiile agitate, n-a pierdut nopţile, s-a odihnit şi a fost totul ok“, a povestit viitorul tătic.

Cât despre poftele Andrei, care acum se pregăteşte pentru show-ul „Românii au talent“, Maruţă recunoaşte ca s-a străduit să-i facă pe plac soţiei sale: „A avut nişte pofte simpatice, de exemplu a mâncat mult pepene roşu (n.r., preferatul Andrei). Era foarte bun şi, după cum ştim, e şi foarte sănătos“, a continuat el.

Dacă Andra a fost mai atentă cu expunerea la soare şi mai reţinută cu distracţiile, Cătălin nu a ratat nimic: „Eu, unul, nu am evitat mai nimic, recunosc. M-am aventurat sub soare şi în apă, cam la orice oră. S-a găsit şi timp pentru relaxare, în măsura în care asta înseamnă plimbări lungi, seri savuroase în restaurant şi ceva shopping“, a completat gazda de la „Happy Hour“.

Foto: Pro TV

Modifică Setările