News

Andra a primit un cadou inedit de la Cătălin Măruţă!

de admin

Aflat pentru prima dată în România la invitaţia Vreau bilet,Pablo Alboran, fenomenul muzicii spaniole şi cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani în Spania, Portugalia şi America Latină, cu 30 de discuri de platină câştigate în întreaga Europa la numai 25 de ani, a sedus deja iubitorii acestui gen şi din România. Iar una dintre persoanele care nu va lipsi de la concertul lui Pablo Alboran, de pe 27 mai, de la Sala Palatului va fi Andra, căreia soţul ei, Cătălin Măruţă i-a făcut o surpriză şi i-a dăruit bilete la acest concert.

“Are farmec personal şi e un artist care ştie să-şi pună în valoare timbrul, în melodii sensibile... Aparent, e un alt cântăreţ tânăr şi frumos care a ajuns în topuri pentru că priveşte seducător, e sexy şi are melodii romantice. Dar Pablo Alboran e mult mai mult decât atât. Are o subtilitate a interpretării, a nuanţării, pe care nu mulţi cântăreţi o pot prinde din zbor”, spune Andra, care recunoaşte ca însăşi încercarea de a defini acest artist complex este “o aventura artistică...”, însă “va va cuceri, cu siguranţă, pot garanta asta!”, adaugă Andra.

Cântăreaţa recunoaşte că are aşteptări foarte mari de la artistul care “a ştiut să adune ce-i mai bun: sensibilitate, linie melodica limpede, caldă şi interesantă, apoi versuri superbe, toate astea combinate cu un timbru vocal ce ţine loc de orice argument, de orice declaraţie de dragoste, de orice promisiune...Nu vreau să mă credeţi pe cuvânt, vreau să vă convingeţi la concert”, mai spune Andra. Iar în ceea ce priveşte spectacolul lui Pablo Alboran de la Sala Palatului, de pe 27 mai, Andra mărturiseste ca asteapta “cu emotie si nerabdare sa faca o selectie buna din piesele lui”. “Perdoname”, “Desencuentro”, “Solamente tu”, “Quien” si “Donde esta el amor” sunt cateva dintre piesele preferate ale Andrei.

Cantareata recunoaşte ca “un duet cu Pablo Alboran ar fi atât de interesant şi de original încât ar fi aproape imposibil să refuzi experienţa!”. Totodată, Andra este convinsă că “românii vor iubi stilul lui, pentru că noi şi el suntem, în esenţă, atât de asemănători, de romantici, de visători...”

Modifică Setările