Fashion

Andra, superbă pe scena Hope and Homes for children. A purtat o creaţie a unui designer faimos

Andra, superbă pe scena Hope and Homes for children. A purtat o creaţie a unui designer faimos camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Marţi, 5 decembrie, Andra a susţinut un concert caritabil în cadrul galei ”Hope and Homes for children”. Alături de artişti precum Luminiţa Anghel, Călin Goia sau Andi Moisescu, artista a făcut un adevărat show.

Spectaculoasă a fost şi ţinuta ei, compusă dintr-o rochie semnată de designerul internaţional Alberta Ferreti, al cărei cost se ridică la 2280 de dolari, o pereche de cercei statement şi încălţări elegante, cu toc înalt. Şi coafura şi make-up-ul au fost bine alese, apariţia vedetei fiind fără cusur la acest concert caritabil.

Programul concertului a cuprins colinde şi cântece de Crăciun din repertoriul românesc şi internaţional, cu lucrări orchestrare de compozitorul şi pianistul Andrei Tudor. Alături de Călin Goia, Andra a interpretat noul single lansat recent împreună cu Voltaj, „Nu doar de ziua mea”, în care cei doi artişti cântă despre armonie în familie şi o relaţie mai bună cu părinţii mereu, şi nu doar ocazional. Un moment impresionant a fost duetul Andrei cu Andreea Esca, în care artista şi prezentatoarea Ştirilor PRO TV au interpretat colindul „Sus, la poarta raiului”, acompaniate de glasurile copiilor din ansamblul de copii „Cor cu Dor”, condus de Teodora Jaworski. Inedit a fost duetul cu Andi Moisescu, prezentatorul emisiunii „Apropo TV” de la PRO TV, alături de care a cântat piesa „Let It Snow”. Alex Velea a acompaniat-o pe Andra pe „All I Want for Christmas Is You”, iar Luminiţa Anghel pe colindul ”Din ceruri ninge alb”.

Iată o galerie foto de la acest eveniment!

Modifică Setările