Fashion

Andra Ţurcanu a lansat noua colecţie Loulou de rochii de gală la Bucharest Fashion Week

Andra Ţurcanu a lansat noua colecţie Loulou de rochii de gală la Bucharest Fashion Week camera-retro icon Vezi galeria 16 poze

Dublu eveniment pentru designerul a cărui faimă a trecut de graniţele ţării: o prezentare de modă atipică şi o aniversare cu prietenii, pe catwalk-ul de la Bucharest Fashion Week.

Designer-ul român Andra Ţurcanu a oferit un spectacol de modă veritabil la Bucharest Fashion Week 2018, unde a prezentat cu fast un preview pentru colecţia de rochii de gală Loulou - Fall 2018.

Tot atunci şi-a sărbătorit şi ziua de naştere şi cei 6 ani de când a creat brandul cu renume internaţional Loulou, iar alături de ea au fost Ilinca Vandici, Nicole Cherry, Feli, familia, echipa şi mulţi prieteni apropiaţi.

“A fost o seară minunată! Întreaga colecţie mă reprezintă, am căutat să explorez intersecţia vizuală dintre exuberanţă şi cumpătare, dintre abstract şi realitate. Colecţia este o declaraţie vizuală a diversităţii. Elementele preţioase şi accentele strălucitoare sunt definitorii pentru ADN-ul brand-ului. În această colecţie s-a vrut o reinterpretare a zonei de eveningwear, prin accentele din denim reprezentative culturii pop cât şi a zonei de street style pentru a propune un nou tip de estetică, cea de easy-glamour”, a mărturisit Andra Ţurcanu.

Surprizele şi momentele emoţionante s-au ţinut lanţ pentru Andra Ţurcanu. Invitaţi de suflet i-au fost alături, ropote de aplauze, iar la finalul prezentării de modă, Ilinca Vandici a urcat pe scenă pentru a-i oferi sărbătoritei un imens buchet de flori.

“Sunt extrem de emoţionată şi mă bucur să am lângă mine oameni dragi, oameni care mă susţin şi pe care mă pot baza. Sunt mândră de echipa mea, îmi doresc ca familia şi prietenii mei să fie mândri de mine şi aştept cu entuziasm noile provocări!”, povesteşte Andra Ţurcanu.

Modifică Setările