News

Andra vrea să rămână din nou însărcinată 

Andra vrea să rămână din nou însărcinată 

La toamnă! Cel puţin, acesta este planul artistei, care vrea cu orice preţ să-şi mărească familia şi, de ce nu, să aibă o fetiţă, de această dată. Aşa că, Măruţă, pregăteşte-te să schimbi iar scutece!

Andra şi Cătălin sunt foarte fericiţi de când viaţa lor s-a completat atât de frumos cu micuţul David, astfel încât au decis că vor să mai facă un copil şi, cu puţin noroc, poate îi vor dărui fiului lor o surioară.

„Vreau să rămân gravidă la toamnă!“, a dezvăluit artista pentru wowbiz.ro, care a ales ca momentul să se petreacă în timpul vacanţei următoare.

„David este viaţa mea şi a lui Cătălin! Îl iubim şi-l răfăţăm mereu şi ne minunăm ce repede a crescut! Tocmai de aceea, nu vreau să las să mai treacă timpul şi intenţionez să mai aduc pe lume încă un urmaş! Doar aşa e bine, să nu fie diferenţă mare de vârstă între copii!“, a continuat ea.

„Aşa că, am hotărât ca, după ce mă mai liniştesc cu concertele şi mă axez mai mult pe emisiunea la care sunt jurat, eu şi Măruţă să plecăm într-o vacanţă, doar noi doi, şi, acolo, vom încerca să lucrăm şi la aşa ceva! Dacă va vrea Dumnezeu şi nu voi avea probleme, cine ştie, la anul, voi deveni, din nou, mămică!“, a mai spus ea, plină de entuziasm.

Foto: pagina oficială, Pro TV

Comentarii

Articole asemănătoare

Andra a născut

News

Andra a născut

News

Andreea Mantea a născut

Modifică Setările