News

Andrada Precup învaţă la Colegiul George Enescu. Profesoara ei are numai cuvinte de laudă: "Este eleva ideală"

Andrada Precup învaţă la Colegiul George Enescu. Profesoara ei are numai cuvinte de laudă: "Este eleva ideală" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Andrada Precup a demonstrat cât e de talentată. Pasiunea ei cea mare e muzica! Îşi doreşte o carieră de succes pe viitor, dar, până atunci, tânăra se bazează şi pe studiu. Merge la un liceu normal,are o profesoară care o susţine întotdeauna!

Andrada nu vede, însă are auz absolut şi o voce ca o gură de Rai. Tehnica vocală i se datorează însă şi Danei Bartzer, celebra solistă a anilor '90, care îi este Andradei profesoară de canto. Click! a stat de vorbă cu profa Andradei şi a scos la lumină detalii despre viaţa tinerei cântăreţe.

Andrada Precup, puştoiaca nevăzătoare de la X Factor, a mărturisit în emisiunea de la Antena 1 că face canto cu Dana Bartzer (54 de ani), fostă solistă de succes, alături de soţul ei, Dan Creimerman, în anii '90. De ceva vreme, Dana Bartzer pune voci pentru reclame şi este profesoară de canto. 

"Andrada învaţă la Colegiul George Enescu de anul trecut, al doilea an la secţia specială de jazz pop. A fost acceptată prin examene şi am preluat-o eu. Am fost un pic temătoare la început, pentru că eram fără experienţă cu o elevă nevăzătoare. Însă este eleva ideală, un om minunat, foarte caldă, un muzician extraordinar, un om talentat, dornică să facă muzică, dornică de a învăţa lucruri noi. Nu spune niciodată NU, ci doar «să vedem, să încerc». Ce-şi doreşte un profesor mai mult decât atât? Are o ureche şi un auz absolut, o acurateţe vocală, o memorie fantastică. Pentru noi, cei care vedem, e greu de înţeles cum procedează ei, nevăzătorii. Ea reţine piesele ascultând, are programe speciale, este pricepută în tehnologie. Trebuie să ştiţi că ea este la un liceu normal, nu la un liceu pentru nevăzători. Ea ţine pasul cu toată lumea", poveşte Dana Bartzer.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!

Modifică Setările