Spectacole

Andrea Bocelli vine în România

Andrea Bocelli vine în România

Artistul italian va concerta în premieră la Bucureşti anul viitor, pe 10 mai, după mai mulţi ani în care mai multe companii organizatoare de megashow-uri au încercat aducerea lui pe o scenă din România. Project Events şi European Events Service promit să-l aducă pe celebrul tenor italian la Bucureşti în 2013. „Legenda mileniului“, aşa cum a fost denumit Andrea Bocelli de către marii critici ai lumii, urmează să susţină un concert care va avea loc pe 10 mai 2013, spun organizatorii, în Piaţa Constituţiei.

Astfel, românii vor avea ocazia să asculte live piese intrate deja în repertoriul internaţional, precum „Con te partirò“, „Vivo per lei“, „Romanza“ şi „Vivere“, multe dintre ele fiind colaborări cu o altă voce celebră a lumii, soprana Sarah Brightman.

Pentru toţi aceia care îşi doresc să vadă concertul lui Andrea Bocelli, biletele s-au pus deja în vânzare de astăzi şi pot fi cumpărate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Există şase categorii de preţuri pentru bilete cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare. Preţurile biletelor sunt: zona VIP - 1.400 de lei, categoria I - 900 de lei, categoria a II-a - 750 de lei, categoria a III-a - 550 de lei, categoria a IV-a - 350 de lei, categoria a V-a - 250 de lei şi "în picioare" (fără loc) - 150 de lei.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Spectacole

De ce nu mai vine Julio Iglesias în România

Fanii artistului spaniol de-abia aşteptau să-l revadă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, însă spectacolul acestuia a fost contramandat. Organizatorii regretă situaţia creată şi le transmit celor care au cumpărat bilete să le păstreze.

Robbie Williams vine în România

Spectacole

Robbie Williams vine în România

După o lungă aşteptare, publicul român va putea asista la un concert live al artistului britanic, chiar la Bucureşti. Fanii trebuie să se grăbească dacă vor să prindă bilete la spectacolul din 17 iulie.

VIDEO Anastacia vine din nou în România. Iată delaliile

Spectacole

VIDEO Anastacia vine din nou în România. Iată delaliile

Cântăreaţa americană revine în ţara noastră pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 iunie, show-ul făcând parte din turneul mondial al artistei, „Resurrection Tour 2015“.

VIDEO Indila vine iarna aceasta în România

Spectacole

VIDEO Indila vine iarna aceasta în România

Cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul "Dernière Danse", va susţine un concert în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 decembrie.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Interviu

Andrea Bocelli: „Muzica mi-e medicament“

OK! Middle East a avut onoarea de a sta de vorbă cu legendarul tenor despre bucuria de-a fi din nou tată la 54 de ani, dar şi despre duetele cu artiştii pop ai momentului, cu puţin înainte ca marele cântăreţ să ajungă şi-n România, pe 25 mai