News

Andreea Antonescu a furat toate privirile la nunta colegei sale, Andreea Bălan. Uite ce sexy a fost FOTO

Andreea Antonescu a furat toate privirile la nunta colegei sale, Andreea Bălan. Uite ce sexy a fost FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Când una divorţează, alta se mărită. Doar prietenia lor a rămas aceeaşi, independent de vieţile lor care au fost, în ultima vreme, mai mult în contratimp.

Cum era de aşteptat după o istorie scrisă împreună în muzică, Andreea Antonescu a fost nelipsită de la dublul eveniment de familie din viaţa Andreei Bălan. Şi, deşi ea tocmai a pus punct mariajului său cu Traian Spak, asta n-a împiedicat-o pe Andreea Antonescu să se bucure pentru fericirea pe care fosta sa colegă de trupă o trăieşte alături de George Burcea.

Mai mult decât atât, Andreea Bălan este şi naşa fiicei sale, Sienna - de pe vremea când vorbea despre visul său de-a avea o familie frumoasă aşa cum o avea pe-atunci Andreea Antonescu.

Dar chiar dacă vieţile lor au fost, în ultima vreme, mai mult în contratimp, iată că prietenia lor a rezistat şi astrele s-au realiniat pentru o nouă întâlnire. De altfel, după regruparea trupei Andre, cele două Andree au petrecut tot mai mult timp împreună. Era, deci, firesc ca Antonescu să nu lipsească de la nunta lui Bălan şi botezul mezinei acesteia, Clara Maria.

Încă de la apariţia sa în curtea bisericii, Andreea Antonescu a impresionat. Artista a ales pentru momentul slujbei religioase o rochie somon, cu volane multiple, cu o croială de tip flamenco. O creaţie semnată Ludmila Corlăţeanu (Milla Milla), asortată cu rochiţa de Sienna, care a arătat ca o mică prinţesă.

Pentru recepţie, Andreea Antonescu s-a transformat într-o muză a zeului Midas, purtând o rochie aurie de la Bardash, o casă de modă din Timişoara. Această ţinută din mătase i-a complimentat silueta, fiind mulată pe corp şi având un şliţ generos pe picior.

La ambele creaţii, Andreea a asortat o pereche de sandale înalte aurii de la Il Passo, care i-au pus în evidenţă picioarele subţiri şi tonifiate.

Modifică Setările