Vedete

Andreea Antonescu a lansat o melodie nouă în care apare fostul iubit: "Te cert cu vin"

Andreea Antonescu a lansat o melodie nouă în care apare fostul iubit: "Te cert cu vin" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Antonescu şi-a spus povestea de iubire cu Ştefan Manolache într-o nouă melodie pe care a lansat-o chiar astăzi. 

Cântăreaţa a revenit cu forţe proaspete la început de 2020. Andreea Antonescu a lansat prima piesă pe anul acesta în care apare alături de iubit, cel de care a declarat că s-a despărţit în perioada sărbătorilor. 

Artista şi Ştefan Manolache apar în ipostaze intime, aproape că se sărută, se îmbrăţişează, se joacă precum doi adolescenţi, totul în timp ce Andreea spune în versuri povestea lor de iubire. Pare că au fost multe certuri, multe tensiuni între ei. 

"Te contrazic, supărată doar un pic

Fac ochii mari şi sunt ca un copil mic.

Eu te cert cu răbdare, te cert cu vin

Până la împăcare, te cert încă puţin.

Eu te provoc, fac o dramă din nimic. ", sunt câteva dintre versurile melodiei. 

 

Andreea Antonescu s-a despărţit de Ştefan Manolache. Primele declaraţii ale cântăreţei

Cei doi nu mai formează un cuplu de la începutul anului. Relaţia nu a durat prea mult, iar cântăreaţa a recunoscut că s-au despărţit. 

"Da, ne-am despărţit. Noi am decis ca în relaţia pe care o avem să stăm atât timp cât ne simţim bine amândoi. Ieri am fost la Iaşi, am discutat şi… ne-am despărţit. Nu pot să explic exact din ce motiv, dar lucrurile sunt clare acum pentru mine, nu mai sunt într-o relaţie cu Ştefan", a declarat vedeta pentru Wowbiz.

Modifică Setările