News

Andreea Antonescu a sunat la 112. Le-a spus poliţiştilor că a fost sechestrată într-un apartament

Andreea Antonescu a sunat la 112. Le-a spus poliţiştilor că a fost sechestrată într-un apartament camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Probleme pentru Andreea Antonescu! Artista ar fi sunat disperată la 112 declarând că este sechestrată într-un apartament din Iaşi. 

În seara de 19 februarie, Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgenţă 112. Ea a anunţat că este sechestrată într-un apartament de lux din Iaşi, scrie observator.tv. Oamenii legi au acţionat, s-au deplasat la faţa locului, la adresa indicată de cântăreaţă. Întrebată ce s-a întâmplat şi dacă are nevoie de ajutor, ea nu a recunoscut iniţial că a sunat la numărul de urgenţă. După insistenţele poliţistilor,  a fost nevoită să spună adevărul, mai ales că pe telefonul ei încă apărea în istoric apelul la urgenţe.

Artista a recunoscut ulterior că se certase cu iubitul, iar acesta nu i-ar fi dat voie să iasă din casă.

Aceeaşi sursă, observator.tv, precizează că vedeta mirosea a alcool. Pentru întreagul epidos mai puţin plăcut, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel nejustificat la 112.

În prezent, Andreea Antonescu trăieşte o poveste de iubire cu Ştefan Manolache. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, la un eveniment. 

Andreea Antonescu declara că îşi doreşte al doilea copil

Exclusiv pentru OK! Magazine, înainte de Crăciun, Andreea Antonescu declara că îşi doreşte al doilea copil. Se gândea la o familie alături de Ştefan Manolache: "Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior. Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie."

Modifică Setările