Vedete

Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan. "Am văzut bebeluşa!" VIDEO

Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan. "Am văzut bebeluşa!" VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ce spune artista despre fosta sa colegă din trupa Andre şi despre cea de-a doua fetiţă a acesteia.

Andreea Antonescu se află zilele acestea în ţară şi, deşi spera s-o revadă pe Andreea Bălan în alte condiţii, bucurându-se de naşterea celei de-a doua fetiţe, iată că a ajuns s-o vadă la spital, la secţia de terapie intensivă, unde se recuperează după ce, în timpul operaţiei de cezariană, a suferit un stop cardio-respirator.

"Nu am văzut-o pe Andreea. E în continuare la terapie intensivă şi dormea şi n-aş fi vrut s-o trezesc şi s-o deranjez. Este absolut normal că trebuie să se recupereze şi ăsta este lucrul cel mai bun", a spus Andreea Antonescu după ce a fost s-o vadă pe Andreea Bălan la spitalul Sanador.

"Am văzut bebeluşa, în schimb, şi este foarte frumoasă. Este o fetiţă într-adevăr de nota 10 şi are foarte mult păr. Este superbă! Cred că seamănă cu George", a mai declarat Andreea Antonescu la ieşirea din spital.

Andreea Bălan nu este doar fosta colegă de trupă a Andreei Antonescu, ci şi prietena sa şi naşa fetiţei sale, Siena. (vezi galeria foto)

"Andreea trebuie să fie conştientă că mai avem mult timp nevoie de ea, atât noi, cât şi cei care o iubesc, cât şi bineînţeles familia ei. Asta este cel mai important. Ea este bine, din câte mi s-a zis. M-am întâlnit acum, pe final, şi cu George şi toată lumea se aşteaptă să se recupereze complet."

Mai multe detalii în înregistrarea de mai jos.

Modifică Setările