News

Andreea Antonescu e noua concurentă de la "Ferma". Primele declaraţii: "Oamenii n-au fost bucuroşi că am venit acolo"

Andreea Antonescu e noua concurentă de la "Ferma". Primele declaraţii: "Oamenii n-au fost bucuroşi că am venit acolo" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

S-a aflat! Andreea Antonescu este noua concurentă din noul sezon "Ferma", de la Pro TV. Vrea să câştige competiţia!

O săptămână legaţi la mână doi câte doi, un duel cu dublă eliminare câştigat de orăşeni şi unul pentru ultima şansă în plină desfăşurare. Cam aşa arată, pe scurt, imaginea actuală din Ferma. Pare momentul ideal pentru o altă surpriză: o nouă concurentă a acceptat provocarea competiţiei!

În adolescenţă a vrut ”să o lase papa la mare” când credea că ”Moş Crăciun e un tinerel”, iar odată cu trecerea anilor a ajuns la concluzia că cel mai uşor treci peste supărarea în cuplu când...”îl cerţi cu vin”. Andreea Antonescu crede în provocări şi în faptul că doar aşa te poţi dezvolta în viaţă, iar Ferma este un nou pas în care să-şi testeze limitele. A crescut la oraş, dar se bucură şi de viaţa la sat, aşa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe.

Andreea Antonescu: ”În viaţă, vorbim de evoluţie, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăţ mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacţionez în situaţii limită. După această experienţă, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfăţată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câştig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”.

O cântăreaţă care a revoluţionat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiţei ei şi o luptătoare decisă să-şi depăşească limitele. Ea este noua concurenta Ferma. Orăşeni vs Săteni.

Foto: Pro TV

Modifică Setările