Vedete

Andreea Antonescu, faţă în faţă cu George Burcea, la "Ferma": "Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea"

Andreea Antonescu, faţă în faţă cu George Burcea, la "Ferma": "Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea Antonescu e noua concurentă de la "Ferma". Aceasta se întâlneşte faţă în faţă cu George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan, prietena ei cea mai bună, dar şi naşa fetiţei sale. Ce se întâmplă între cei doi? 

După ce au avut loc mai multe eliminări la "Ferma", o surpriză a fost anunţată: intrarea în competiţia a Andreei Antonescu. Nu se stie încă din ce echipă va face parte, a orăşenilor sau a sătenilor, dar ştim că a stat faţă în faţă cu George Burcea, bărbatul de care divorţează Andreea Bălan. Se ştie deja că Antonescu şi Bălan sunt bune prietene, cântă şi acum împreună.

Andreea Antonescu a declarat că relaţia cu George Burcea a fost bună, până la un anumit moment. Ea este de partea Andreea Bălan. 

„Am ştiut de la început că va fi o situaţie sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relaţia mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo şi vorbeam. În Fermă, relaţia va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relaţie de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este şi va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relaţie de prietenie”, a spus Andreea Antonescu pentru Click!.

Andreea Antonescu e noua concurentă de la "Ferma". Primele declaraţii

În adolescenţă a vrut ”să o lase papa la mare” când credea că ”Moş Crăciun e un tinerel”, iar odată cu trecerea anilor a ajuns la concluzia că cel mai uşor treci peste supărarea în cuplu când...”îl cerţi cu vin”. Andreea Antonescu crede în provocări şi în faptul că doar aşa te poţi dezvolta în viaţă, iar Ferma este un nou pas în care să-şi testeze limitele. A crescut la oraş, dar se bucură şi de viaţa la sat, aşa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe.

Andreea Antonescu: ”În viaţă, vorbim de evoluţie, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăţ mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacţionez în situaţii limită. După această experienţă, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfăţată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câştig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”.

Foto: Pro tv

Comentarii

Modifică Setările