News

Andreea Antonescu NU divorţează

Andreea Antonescu NU divorţează

Deşi s-a speculat în ultima vreme că mariajul ei ar avea probleme, cântăreaţa ne asigură că ea şi Traian Spak nu se gândesc să divorţeze şi că tot ce s-a scris pe marginea acestui subiect este doar o fabulaţie.

Alimentate de faptul că Andreea petrece tot mai mult timp în ţară, decât în America, zvonurile privind un eventual divorţ de Traian au luat amploare. Aşa că artista a decis să reacţioneze.

„Sunt şocată de ceea ce am citit în ziare! Eu şi Traian avem o relaţie minunată! Suntem de nouă ani împreuna şi nu s-a pus niciodată problema unei separări! El este un bărbat nemaipomenit, care îmi înţelege programul, ştie că viaţa mea artistică se derulează în România şi nu îmi reproşează niciodată că stau prea mult în ţară şi nu mă duc în America! Sincer, este o aberaţie să se lase măcar să se înţeleagă că am fi în pragul divorţului“, a declarat Andreea Antonescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

„E adevărat că eu am venit în Bucureşti şi Traian a rămas în Las Vegas cu afacerile, dar nu e cazul să vorbim de vreo ceartă! Dimpotrivă, el a fost la aniversarea fetiţei noastre şi a stat câteva zile cu noi, iar eu voi pleca în America peste o lună când voi avea o pauză de concerte! Poate lumea nu mă crede, dar în acest moment, eu şi Traian ne înţelegem minunat şi nu pricep de unde au apărut bârfe de divort”, a mai spus ea.

Andreea şi Traian sunt căsătoriţi de aproape doi ani şi au o fetiţă de trei ani, Sienna.

Foto: pagina personală

Modifică Setările