News

Andreea Antonescu ştie de ce Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună

Andreea Antonescu ştie de ce Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună

Prezentă în platoul emisiunii “Wowbiz”, fosta parteneră de scenă a Andreei Bălan a dezvăluit motivul despărţirii dintre aceasta şi partenerul ei.

Prietenă de-o viaţă cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu a mărturisit că partenerul acesteia, Keo, o înşela pe artistă de mai bine de un an cu o tânără ce-şi spunea Misty şi care debutase în urmă cu cinci ani în muzică în trupa Sensual.

Întrebată dacă Andreea Bălan a continuat această relaţie cu Keo de dragul asocierii numelor lor, Andreea Antonescu a replicat că: „Nu au stat pentru marketing împreună. Andreea e un nume şi un brand, a atras mereu, vindea. Keo se ocupa de muzică şi de show-ul ei. Ei s-au iubit, a fost o poveste de dragoste cu rezultate fructuoase. Andreea e un om puternic şi poate să treacă peste orice, este dedicată carierei şi va da totul pentru a ajunge acolo sus. E multă muncă“, a spus Antonescu la „Wowbiz“.

„Nu a sfârşit cu o dentistă, din păcate. Cu cine a ajuns el? Eu ştiu că au avut discuţii din cauza unui copil. După o relaţie de 9 ani, nu ceri prea mult. Nu era căsătoria, Andreea este o fată bisericoasă şi căsătoria pentru ea e mult. Ţi se pare că ceri prea mult după o relaţie de 9 ani? Discuţiile au pornit pentru că ea îşi dorea mult, e vârsta şi sentimentul că vrea să faca mai mult. A atins culmile pe care şi le-a propus în carieră, stătea des pe lângă fiica mea“, a mai dezvăluit Andreea Antonescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

„Andreea şi-a luat prima vacanţă anul trecut, după 20 de ani de muncă. A vrut bani şi să facă ceva pe puterile ei. Nu îşi lua haine şi genţi de firmă, pentru că a vrut să facă ceva cu banii ei, a făcut două case pe banii ei, pe terenul lui Keo. El nu a pus niciun ban la construirea caselor. E a strâns tot în 20 de ani. Din câte ştiu, terenul a fost moştenire. Nu ştiu cine s-a gândit să facă duplex“, a mai spus ea la Kanal D.

„Ea s-a gândit să joace ultima carte: mă despart de el, dau în presă şi sigur vine la mine, totul o sa fie OK. Ea mi-a zis că, la o săptămână de la anunţ, a găsit poze în presă cu această domnişoară care vrea să fie cântăreaţă. Nu ştiu nimic despre ea. Andreea a insistat la prietenii comuni, care i-au confirmat: Keo avea o relaţie cu ea de un an de zile. A durut-o când a aflat că el a adus-o pe ea în casa ei, în aşternuturile ei, a plimbat-o cu maşina ei timp de un an“, a mai dezvăluit ea.

„Andreea era mereu plecată şi nu şi-a dat seama, cred că nici nu bănuia. Eu mă pun în pielea amantei, Misty, cum să îţi vezi mereu iubitul la TV cu alta? De când cu povestea, acum sunt intrări separate la casă, până acum nu erau", a mai spus Andreea Antonescu la „Wowbiz“.

Foto: Wowbiz.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările