News

Andreea Antonescu ştie de ce Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună

Andreea Antonescu ştie de ce Andreea Bălan şi Keo nu mai sunt împreună

Prezentă în platoul emisiunii “Wowbiz”, fosta parteneră de scenă a Andreei Bălan a dezvăluit motivul despărţirii dintre aceasta şi partenerul ei.

Prietenă de-o viaţă cu Andreea Bălan, Andreea Antonescu a mărturisit că partenerul acesteia, Keo, o înşela pe artistă de mai bine de un an cu o tânără ce-şi spunea Misty şi care debutase în urmă cu cinci ani în muzică în trupa Sensual.

Întrebată dacă Andreea Bălan a continuat această relaţie cu Keo de dragul asocierii numelor lor, Andreea Antonescu a replicat că: „Nu au stat pentru marketing împreună. Andreea e un nume şi un brand, a atras mereu, vindea. Keo se ocupa de muzică şi de show-ul ei. Ei s-au iubit, a fost o poveste de dragoste cu rezultate fructuoase. Andreea e un om puternic şi poate să treacă peste orice, este dedicată carierei şi va da totul pentru a ajunge acolo sus. E multă muncă“, a spus Antonescu la „Wowbiz“.

„Nu a sfârşit cu o dentistă, din păcate. Cu cine a ajuns el? Eu ştiu că au avut discuţii din cauza unui copil. După o relaţie de 9 ani, nu ceri prea mult. Nu era căsătoria, Andreea este o fată bisericoasă şi căsătoria pentru ea e mult. Ţi se pare că ceri prea mult după o relaţie de 9 ani? Discuţiile au pornit pentru că ea îşi dorea mult, e vârsta şi sentimentul că vrea să faca mai mult. A atins culmile pe care şi le-a propus în carieră, stătea des pe lângă fiica mea“, a mai dezvăluit Andreea Antonescu în emisiunea lui Mădălin Ionescu.

„Andreea şi-a luat prima vacanţă anul trecut, după 20 de ani de muncă. A vrut bani şi să facă ceva pe puterile ei. Nu îşi lua haine şi genţi de firmă, pentru că a vrut să facă ceva cu banii ei, a făcut două case pe banii ei, pe terenul lui Keo. El nu a pus niciun ban la construirea caselor. E a strâns tot în 20 de ani. Din câte ştiu, terenul a fost moştenire. Nu ştiu cine s-a gândit să facă duplex“, a mai spus ea la Kanal D.

„Ea s-a gândit să joace ultima carte: mă despart de el, dau în presă şi sigur vine la mine, totul o sa fie OK. Ea mi-a zis că, la o săptămână de la anunţ, a găsit poze în presă cu această domnişoară care vrea să fie cântăreaţă. Nu ştiu nimic despre ea. Andreea a insistat la prietenii comuni, care i-au confirmat: Keo avea o relaţie cu ea de un an de zile. A durut-o când a aflat că el a adus-o pe ea în casa ei, în aşternuturile ei, a plimbat-o cu maşina ei timp de un an“, a mai dezvăluit ea.

„Andreea era mereu plecată şi nu şi-a dat seama, cred că nici nu bănuia. Eu mă pun în pielea amantei, Misty, cum să îţi vezi mereu iubitul la TV cu alta? De când cu povestea, acum sunt intrări separate la casă, până acum nu erau", a mai spus Andreea Antonescu la „Wowbiz“.

Foto: Wowbiz.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

Keo renunţă la burlăcie

News

Keo renunţă la burlăcie

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

News

Adevărul din spatele relaţiei Andreei Berecleanu cu Andrei Zaharescu

Ea e foarte diplomată şi preferă să nu se uite în trecut. El şi-a refăcut viaţa departe de ţară, în Africa de Sud, şi are deja o altă familie. Iată însă care este povestea celor doi soţi, spusă de avocatul prezentatoarei de ştiri.

Ce cadou inedit i-a făcut Amal lui George Clooney?

News

Ce cadou inedit i-a făcut Amal lui George Clooney?

Se poartă bijuteriile scumpe, ceasurile cu briliante şi operele de artă, drept cadouri de nuntă, mai ales în familiile cu ştaif. Avocata cu origini libaneze a ales, însă, un altfel de dar pentru soţul ei celebru.

News

Andreea Bălan, despre Keo: „Nu vom rămâne amici“

Deşi s-au iubit timp de şapte ani, între cei doi artişti n-a mai rămas nimic de spus, mai ales după despărţirea cu surle şi trâmbiţe provocată de relaţia paralelă a lui Keo cu o tânără cu ambiţii muzicale.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

FOTO Andreea Mantea şi Ştefan Stan au făcut Paştele împreună

News

FOTO Andreea Mantea şi Ştefan Stan au făcut Paştele împreună

Deşi părea că despărţirea lor va fi definitivă, după ce s-a aflat că Ştefan a înşelat-o pe Andreea, cântăreţul a reuşit să-şi împace din nou iubita şi să petreacă împreună cu ea sărbătorile pascale.