News

Andreea Bălan a ajuns cu fetiţele sale la spital în Mauritius: "Le ţinem sub supraveghere. M-am supărat teribil"

Andreea Bălan a ajuns cu fetiţele sale la spital în Mauritius: "Le ţinem sub supraveghere. M-am supărat teribil" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Bălan şi George Burcea au avut probleme cu fetiţele lor în vacanţa în Mauritius. Şi Ella şi Clara s-au îmbolnăvit. 

Vedeta a ajuns de urgenţă la spital cu fiica ei cea mică. Clara a vărsat în repetate rânduri, iar medicii au intervenit. Se pare că micuţa a făcut enterocolită. La câteva ore după, şi sora ei mai mare a avut aceleaşi simptome. Se pare că amândouă s-au îmbolnăvit. Andreea Bălan a povestit că medicii de acolo nu au fost aşa de atenţi cu fetiţele, celei mici i-au făcut chiar şi anestezie şi au ras-o în cap. 

"Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri, i s-a făcut rău Clăriţei, a vomitat, am ajuns la spital. A stat toată noaptea la spital, a făcut o enterocolită. A vomitat şi Ella, credem că are şi ea aceelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală, o ţinem sub supraveghere, să îi scadă febra. (...)

Ne-am luat copii şi am revenit la hotel. Continuăm tratamentul pe cale orală. Trebuie hidratare maximă. Am stat o noapte în spital aici şi nu ne-a plăcut, greu că nu suntem acasă, greu cu alţi doctori cu care nu te înţelegi. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, au înţepat-o de două ori, au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă...din greşeală i-au scos şi perfuzia. M-am enervat teribil, m-am supărat.", a spus Andreea Bălan în mediul online. 

Modifică Setările