News

Andreea Bălan a fost operată din nou! Artista s-ar fi trezit într-o baltă de sânge: „Complicaţiile de acest tip nu sunt o surpriză“

Andreea Bălan a fost operată din nou! Artista s-ar fi trezit într-o baltă de sânge: „Complicaţiile de acest tip nu sunt o surpriză“

Pe 4 martie, Andreea Bălan a adus pe lume o nouă fetiţă, pe Clara Maria, însă ziua care trebuia să fie una fericită s-a transformat într-un coşmar, după ce artista a suferit un stop cardio-respirator.

Din fericire, medicii i-au acordat rapid primul ajutor şi Andreea Bălan şi-a revenit, fiind externată din spital pe 8 martie. Acum, jurnaliştii de la Spy News notează că artista are din nou probleme grave de sănătate. Din câte se pare, ea a ajuns de urgenţă la spital şi a fost operată din nou.

Sursa citată notează că Andreea Bălan s-a trezit într-o baltă de sânge şi că medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţia de cezariană, astfel că a fost operată pentru a doua oară în decurs de două săptămâni.

„Naşterea prin cezariană este o intervenţie chirurgicală complexă, iar în perioada imediat următoare acestui eveniment ar trebui să fie o simplă monitorizare. Complicaţiile de acest tip, hemoragic, nu sunt o surpriză, sunt suficient de frecvente, iar de aceea trebuie îngrijit cu mare atenţie plaga operatorie. În afară de regulile de îngrijire stricte, de curăţarea cu betadină, se poate ca la un moment dat să se întâmple acest hematom la nivelul plăgii operatorie care necesită intervenţie de urgenţă în sensul urmăririi şi refacerii structurii“, a spus medicul Tudor Chiuhodaru pentru Antena 3.

Modifică Setările