Vedete

Andreea Bălan a împlinit 35 de ani: "Vârsta este irelevanta. Mai bine spun câte întâmplări minunate am trăit, cât am suferit, ce lecţii am învăţat"

Andreea Bălan a împlinit 35 de ani: "Vârsta este irelevanta. Mai bine spun câte întâmplări minunate am trăit, cât am suferit, ce lecţii am învăţat" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A împlinit 35 de ani şi până la această vârstă a trecut prin multe încercări. Andreea Bălan continuă să aibă zâmbetul pe buze şi să lupte pentru fetiţele sale, cele mai de preţ comori: Ella şi Clara.

Ziua de 23 iunie a fost una importantă în familia ei! Andreea Bălan a împlinit 35 de ani. Încă de la prima oră ea a postat pe reţelele de socializare acolo unde este foarte activă un mesaj în care le-a dezvăluit fanilor că nu vârsta contează, ci experienţele prin care am trecut. Ea a avut parte şi de momente frumoase, dar şi multe momente grele: "Este ziua mea, dar vârstă este irelevantă. Mai bine îţi spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat şi contez în vieţile celor dragi, dar mai ales îţi pot spune, cât de mult am suferit, ce lecţii am învăţat, de câte ori m-am ridicat atunci când viaţă m-a pus la pământ şi de câte ori am luat-o de la capăt şi am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viaţa nu este despre cifre, ci despre emoţii, trăiri, lecţii şi mai ales despre iubire."

Ştim cu toţii prin ce încercări a trecut Andreea Bălan. Anul trecut, în primăvară, a fost la un pas să îşi piardă viaţa. Exact când a născut al doilea copil. Acum, la început de an, după cununia religioasă din toamnă cu George Burcea, acesta şi-a părăsit familia. Cântăreaţa a declarat că nu îi e uşor, dar luptă pentru fiicele sale. 

Andreea Bălan şi-a petrecut ziua alături de mama sa şi de fiicele sale, a primit un tort, baloane şi multe mesaje din partea fanilor: "Când dragostea e dincolo de cuvinte 👶👧😍🙏🥂🎂❤️ ... Mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase! Întodeauna aţi fost alături de mine, no matter what! Va iubesc mult! A voastră mereu!"

Andreea Bălan, în plin divorţ. Cântăreaţa îşi doreşte custodia exclusivă a fetiţelor sale

În urmă cu câteva luni se afla că George Burcea a părăsit căminul conjugal, casa în care locuia alături de Andreea Bălan şi fiicele lor. Au dezvăluit apoi că vor divorţa. Totul se întâmpla la scurt timp după cununia religioasă, când au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu.

De-a lungul săptămânilor, fiecare dintre cei doi a făcut declaraţii publice despre despărţire, despre faptele care au dus la separare. Iată că acum, cei doi vor divorţa nu la notar, ci în faţa instanţei de judecată. Cântăreaţa şi-ar dori custodia exclusivă a fetiţelor: “Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile şi maşina, nu renunţă la nimic”, au dezvăluit surse din anturajul artistei pentru Cancan. Până în prezent, George Burcea şi-a vizitat de câte ori a putut fetiţele, în fosta lui casă şi a familiei. În continuare, dacă judecătorul i-ar da custodia exclusivă a fetiţelor Andreei Bălan, el ar urma să aibă un program strict de vizite.

Foto: Facebook

Modifică Setările