Vedete

Andreea Bălan a petrecut weekendul la mare. Cu cine au rămas fetiţele sale

Andreea Bălan a petrecut weekendul la mare. Cu cine au rămas fetiţele sale camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

După luni de zile în izolare, Andreea Bălan a decis că este momentul să părăsească Bucureştiul, a plecat pentru câteva zile pe litoralul românesc. Nu au însoţit-o şi micuţele sale, Ella şi Clara au rămas acasă. 

Andreea Bălan a trecut la începutul acestui an printr-o perioadă delicată, despărţirea de soţul său, de George Burcea. Acesta şi-a dat seama că îşi dorea o altă viaţă şi a plecat de acasă. Cântăreaţa nu credea că o să se despartă după nunta de vis pe care au avut-o chiar în toamna lui 2019. Iată că acum au luat-o pe drumuri separate, au o relaţie bună şi vorbesc strict despre copiii lor. 

În perioada de izolare, fetiţele şi Andreea Bălan au stat în casă şi alături de bunică. George Burcea le-a vizitat de câte ori a putut, nu a uitat niciodată de ele. Iată că acum restricţiile de circulaţie nu mai există, iar vedeta, după o lungă perioadă petrecută în Bucureşti, în casă, a plecat la malul mării. Nu le-a luat şi pe fetiţe, ele au rămas în grija lui George Burcea. El le-a pozat pe micuţe, el le-a hrănit, s-au jucat împreună şi s-a bucurat de clipele frumoase. 

Şi Andreea Bălan s-a bucurat de momente fericite, a ales şi ea litoralul românesc ca foarte multe alte vedete de la noi. A stat la soare, s-a relaxat la piscină, iar seara a stat alături de prieteni pe plajă, chiar a şi dansat. Conform cancan.ro, cântăreaţa are un nou iubit. Vedeta şi Tiberiu Argint au fost surprinşi în ipostaze tandre la mare, în Vama Veche. Acesta nu este aşa de cunoscut în showbiz, se ştie că este fratele prezentatoarei Sonia Argint Ionescu.

Cei doi ar avea o relaţie de mai bine de trei săptămâni. 

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit definitiv 

Cântăreaţa a dezvăluit la un moment dat că nu mai există vreo şansă de împăcare între ea şi fostul soţ. Este dureros prin ce au trecut, dar ea e puternică pentru fetiţele sale. Este mamă singură şi îi este mai dificil din toate punctele de vedere. 

Din păcate, ea nu poate avea încă o familie alături de un alt bărbat, după cea de a doua operaţie de cezariană medicii i-au dat vestea, nu mai poate avea copii. 

"Visul meu cel mai mare era să am o familie, iar acum, fiind mamă singură, e destul de greu de gestionat, atât emoţional, cât şi fizic şi logistic. El va putea să îşi facă altă familie, cu alţi copii. Eu nu voi mai avea parte de acest vis niciodată, mă refer la posibilitatea de a fi împreună cu tatăl copiilor mei. Îmi doresc şi sper că voi găsi pe cineva care mă va accepta aşa cum sunt", a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

Foto: Facebook

Modifică Setările