Vedete

Andreea Bălan a spus cum e să fie mamă singură. Cine e persoana care o ajută necondiţionat

Andreea Bălan a spus cum e să fie mamă singură. Cine e persoana care o ajută necondiţionat camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Bălan e preocupată acum cu viaţa profesională, dar şi cea personală. Are o mulţime de proiecte, dar se concentrează şi asupra fiicelor sale. A dezvăluit cum e să fie mamă singură, cum se descurcă cu cele două micuţe ale sale. 

Cântăreaţa este în divorţ de George Burcea, tatăl fetiţelor sale. Cei doi nu mai locuiesc de luni bune împreună, iar copiii au rămas în grija vedetei. Andreea Bălan a dezvăluit acum cum e să fie mamă singură, dar şi cine o ajută cu Ella şi Clara: 

"O am pe mama mea, care mă sprijină cu absolut orice. Ea este un real ajutor şi este din prima zi de viaţă a Ellei. Ea este cea care ţine casa şi ştie tot. E stâlpul meu. Îi mulţumesc, îi spun că o iubesc, o respect, o apreciez, şi să ai, mami, ani mulţi şi multă sănătate să fii lângă noi!", a spus ea la Antena Stars.

Andreea Bălan a mai dezvăluit că Ella, fiica ei cea mare, merge la grădiniţă: "Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniţă. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc."

Andreea Bălan, deşi evită să vorbească despre fostul soţ, a povestit că face tot ce îi stă în putinţă pentru a suplini lipsa unui părinte din viaţa fetiţelor ei: "Pentru mine e important să fie ambele fericite în mod egal şi să le fericesc în mod egal şi să nu simtă că există diferenţe. Fiecare copil percepe diferit atenţia părinţilor, iar eu acum, fiind mamă singură şi full-time, trebuie să suplinesc mai mult."

Foto: Facebook

Modifică Setările