News

Andreea Bălan, atacată de Iulia Albu: „Ce noroc să te trezeşti, după operaţie, machiată şi în lenjerie sexy“

Andreea Bălan, atacată de Iulia Albu: „Ce noroc să te trezeşti, după operaţie, machiată şi în lenjerie sexy“

A fost operată de trei ori în trei săptămâni, a trecut prin chinuri groaznice şi a fost la un pas de moarte, însă se pare că Andreea Bălan nu este iubită de toată lumea, existând şi persoane care o pun la zid, indiferent de starea în care se află artista.

Deoarece a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii din spital şi a făcut chiar şi un vlog pe YouTube, mai mulţi fani au atacat-o pe Andreea Bălan, iar acum a ajuns să fie pusă la zid şi de vedete. Cea care o atacă pe artistă este Iulia Albu.

„Nu mă înţelegeţi greşit, departe de mine intenţia de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abţine, totuşi, să comentez ultimele imagini (pardon, cele mai recente) postate de fosta «André-a»! Diva ni se înfăţişează într-o ipostază extrem de photoshopată, machiată, coafată şi cu vedere largă la cămăşuţa suflecată “poale-n brâu” care dezgoleşte picioruşul cu ciorapii compresivi şi branulă în venă. Domnişoara îl va întrece în curând şi pe Bote la articole în presă şi postări despre propria sănătate. Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare şi ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-şi pierde viaţa, că să înţelegem şi noi ce anume personal a repus-o în trei secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieşit deja revista?! Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu ca tot muritorul, în cămaşă de noapte şi cu faţa umflată“, a scris Iulia Albu pe blogul personal.

Modifică Setările