News

Andreea Bălan, de urgenţă la spital. Cântăreaţa n-a mai suportat durerile abdominale atroce

Andreea Bălan, de urgenţă la spital. Cântăreaţa n-a mai suportat durerile abdominale atroce camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Se pare că Andreea Bălan trece din nou prin momente dificile. Cântăreaţa a ajuns de urgenţă la spital acuzând dureri groaznice. Medicii imediat au diagnosticat-o, iar acum se află sub atenţia specialiştilor. 

Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital în noaptea de luni spre marţi, din cauza unor dureri abdominale mari, scrie cancan.ro. Artista se află în aceeaşi unitate medicală unde a născut-o pe cea de-a doua fiică a ei şi unde a intrat în stop cardio-respirator imediat după operaţia de cezariană. Medicii au salvat-o atunci dintr-o situaţie extrem de dificilă, aşa că şi acum se bazează pe ajutorul lor.

Surse din apropierea solistei au confirmat pentru click.ro că Andreea a juns la spital şi că starea ei de sănătate nu este deloc bună în acest moment, iar medicii sunt pregătiţi să intervină oricând chirurgical. Se pare că Andreea a fost la un pas de septicemie (infecţie generalizată).

Pe reţelele de socializare ea nu mai e aşa de activă ca de obicei, a postat o singură poză cu un mesaj: ”Viaţa îţi dă cât poţi duce”.

Andreea Bălan, în stop cardio-respirator după a doua naştere

Primăvara anului trecut a fost una extrem de dificilă pentru Andreea Bălan. A făcut stop cardio-respirator după cezariană, după ce a născut-o pe a doua fetiţă. "Imediat cum mi s-a pus la obrăjor şi am pupat-o, imediat după aceea am intrat în stop cardio-respirator. Am făcut embolie amiotică. Adică Lichidul amiotic din placentă migrează în sânge. Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă pentru că eram sedată. În concluzie, am avut noroc pentru că au existat aici nişte medici care au fost promţi şi au ştiut cu ce se confruntă", a transmis atunci Andreea Bălan.

Foto: Facebook 

Modifică Setările