Lifestyle

Andreea Bălan, din nou în bucătărie. Uite care este reţeta proprie de paste VIDEO

Andreea Bălan, din nou în bucătărie. Uite care este reţeta proprie de paste VIDEO

După cozonaci, salată de boef şi tort cu fructe, cântăreaţa ne demonstrează că şi-a îmbogăţit cunoştinţele culinare cu reţete noi.

Deşi are o siluetă de invidiat, se pare că Andreea Bălan este o gurmandă, de vreme ce ne "serveşte" cele mai calorice reţete. Evident, gustate în proporţii rezonabile, niciun fel de mâncare nu dăunează greutăţii corporale.

De data aceasta, Andreea Bălan a ales să le arate fanilor săi internauţi, prin intermediul vlogului personal, reţeta proprie de paste.

"O să vă arăt cum ştiu eu să fac pastele delicioase cu care mă tot laud de la o vreme încoace. Ştiu să fac două feluri de paste: paste fresh (pentru că folosesc ingrediente care nu necesită căldură, aragaz) şi paste cu legume, pe care le gătesc pe aragaz", ne spune Andreea Bălan.

Având la dispoziţie roşii cherry, sos pesto, roşii uscate, avocado, ulei de măsline, brânză, busuioc şi ceapă, artista pregăteşte primul fel de paste.

Pentru varianta gătită, cântăreaţa prepară un sos dintr-un morcov, 2 cepe, o vânătă, un dovlecel, ceapă verde, pesto roşu, pastă de tomate şi usturoi.

Iată şi procedeul:

Modifică Setările