Vedete

Andreea Bălan, eleva lui Tiberiu Argint. Ce fac cei doi îndrăgostiţi în timp ce George Burcea a rămas acasă, cu fetiţele

Andreea Bălan, eleva lui Tiberiu Argint. Ce fac cei doi îndrăgostiţi în timp ce George Burcea a rămas acasă, cu fetiţele camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ea reuşeşte să îmbine viaţa profesională cu cea personală! Andreea Bălan are o mulţime de proiecte în care e implicată, dar îşi face timp şi pentru fetiţele ei, pentru familie, şi pentru iubit. Iată prin ce experienţe trec împreună. 

Andreea Bălan trăieşte de câteva luni o poveste de iubire despre care nu a vrut să vorbească public, îşi doreşte ca acest capitol din viaţa ei să nu îl împartă cu alţii, să rămână doar pentru ea. Relaţia ei cu Tiberiu Argint o ţine departe de camerele de filmat, dar iată că totul devine din ce în ce mai serios. Cântăreaţa i-a cunoscut părinţii acestuia, s-a împrietenit şi cu sora lui, prezentatoarea Sonia Argint Ionescu, şi se pare că merg des în vacanţe. 

Andreea Bălan şi Tiberiu Argint au avut parte de o escapadă la munte. Acesta a fost profesorul artistei. Vrea să o înveţe să schieze. 

„Dragi tovarăşi şi prieteni, astăzi e o zi mare. Astăzi învăţ să schiez. Asta dacă nu obosesc până ajung la telecabină, pentru că car cască, clăpari. Gata, mi-am luta inima în dinţi! Nu ştiu să schiez, dar mi-am dorit foarte mult timp, dar n-a fost să fie. Acum o să fie, să vedem ce-o să fie… o să fie o nebunie! Să îmi ţineţi pumnii!”, a declarat Andreea Bălan pe Instagram.

Cei doi au purtat costumele adecvate pe pârtie şi au fost însoţiţi şi de sora lui. Se pare că au avut parte de momente frumoase. 

În tot acest timp, George Burcea şi-a vizitat fetiţele la vila unde a locuit înainte de anunţul divorţului. Clara şi Ella s-au bucurat de prezenţa lui. Actorul nu a ratat ocazia de a le face poze şi de a le posta pe reţelele de socializare.

Foto: Instagram

Modifică Setările