Vedete

Andreea Bălan, în plin divorţ. Cântăreaţa îşi doreşte custodia exclusivă a fetiţelor sale

Andreea Bălan, în plin divorţ. Cântăreaţa îşi doreşte custodia exclusivă a fetiţelor sale camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

La începutul anului, Andreea Bălan şi George Burcea au anunţat despărţirea. Cei doi sunt acum în divorţ. 

În urmă cu câteva luni se afla că George Burcea a părăsit căminul conjugal, casa în care locuia alături de Andreea Bălan şi fiicele lor. Au dezvăluit apoi că vor divorţa. Totul se întâmpla la scurt timp după cununia religioasă, când au devenit soţ şi soţie în faţa lui Dumnezeu. 

De-a lungul săptămânilor, fiecare dintre cei doi a făcut declaraţii publice despre despărţire, despre faptele care au dus la separare. Iată că acum, cei doi vor divorţa nu la notar, ci în faţa instanţei de judecată. Cântăreaţa şi-ar dori custodia exclusivă a fetiţelor: “Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile şi maşina, nu renunţă la nimic”, au dezvăluit surse din anturajul artistei pentru Cancan. 

Până în prezent, George Burcea şi-a vizitat de câte ori a putut fetiţele, în fosta lui casă şi a familiei. În continuare, dacă judecătorul i-ar da custodia exclusivă a fetiţelor Andreei Bălan, el ar urma să aibă un program strict de vizite. De asemenea, în discuţie intră şi averea celor doi: o vilă, multe bunuri de valoare, dar şi maşina, însă toate îi vor reveni Andreei Bălan după ce se va pronunţa divorţul deoarece au fost cumpărate din banii ei, obţinuţi din cariera muzicală. 

Andreea Bălan nu spune nu unei noi relaţii

Andreea Bălan a declarat că din punct de vedere amoros, ea nu a cunoscut aşa de mulţi bărbaţi. A avut puţini iubiţi, nu simte că a experimentat în acest domeniu. După izolare, poate peste jumătate de an sau un an, ea e pregătită să iasă la dating, să cunoască oameni noi, să cunoască alţi bărbaţi şi, de ce nu, să se recăsătorească.

"Care bărbaţii mei? Doi până la 35 de ani? Oamenii sunt cam răutăcioşi şi m-au deranjat aceste comentarii. Eu am fost o fată forte cuminte şi să ai de la 20 de ani până la 35 să zicem doi bărbaţi, e foarte puţin. Eu nu am avut experienţă aşa de mare în ale bărbaţilor adică să îmi aleg, să mă întâlnesc, să fac dating. Eu la 21 de ani m-am cuplat cu Keo, apoi am stat 8 ani de zile, la un moment dat s-a terminat cu o despărţire urâtă. Mulţi bărbaţi înşală. Asta e! Acum nu mi se mai pare o dramă. Acum mi se încheie căsnicia după 4 ani şi jumătate, normal că este şocant şi pentru mine şi pentru public, dar nu sunt nici prima şi nici ultima şi faptul că am avut atât de puţine relaţii în decurs de 15 ani nu înseamnă că am dat fail în relaţiile amoroase şi că am ghinion în ale bărbaţilor. Cred că trebuie să mai experimentez şi să ies la dating, un dating pe care nu l-am făcut pe când eram tânără. Zic peste şase luni, un an...eu nu am avut aşa mare experienţă. Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?",  a declarat cântăreaţa într-un interviu live susţinut de Cristi Brancu. Iată declaraţiile complete în clipul video de mai jos.

Foto: Facebook

Modifică Setările