Muzica

Andreea Bălan şi-a lansat noul videoclip pe Facebook

Andreea Bălan şi-a lansat noul videoclip pe Facebook

Întrucât cei mai mulţi fani ai săi îi urmăresc activitatea prin intermediul internetului, cântăreaţa a ales să-şi lanseze cel mai nou videoclip, „Crazy About You“, pe site-ul de socializare Facebook.

Andreea Bălan a avut un „public“ numeros la lansarea videoclipului „Crazy About You“. Mai precis, 23.126 de fani înscrişi în lista contului ei de Facebook.

Videoclipul a fost filmat la Palatul Ghica sub îndrumarea regizorului Alex Ceauşu, iar filmările au durat mai bine de 20 de ore. Pentru „Crazy About You“, Andreea a apelat la sfatul stilistelor Adelina Toma şi Andreea Inankur, care i-au ales ţinute purtând semnătura designerilor români Iris Şerban, Eugenia Enciu, Mihaela Glăvan şi Rhea Costa.

Vezi aici galeria foto

Piesa a fost compusă şi produsă de Keo, Louie Grants şi Sunrise Inc. Printre cei care apar în videoclip se numară Petrişor Ruge, partenerul de scenă al Andreei, coregraful Bursucu' şi dansatorii Innei (Niggar si Jerry).

Invitaţii speciali ai acestui videoclip sunt Ivan Berry (ex-director Sony Music Canada) şi Rupert Gayle (compozitorul canadian care a lucrat pentru albumul "Superwoman").

Andreea Balan a spus despre „Crazy About You“„nu este un videoclip de imagine, ci prezintă o parte din universul în care trăiesc. Fiecare camera în care intru semnifică într-un mod simbolic momente din viaţa mea, iar personajele din clip sunt oameni care mi-au fost alături de-a lungul anilor. Cred că este unul dintre cele mai bune clipuri ale mele“, a mai spus Andreea.

Urmăreşte aici videoclipul piesei „Crazy About You“:

Foto: facebook.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările