Muzica

Andreea Bălan lansează videoclipul „Like a Bunny“

Andreea Bălan lansează videoclipul „Like a Bunny“

Cântăreaţa a pregătit fanilor săi un clip incendiar. Ea şi trupa ei de dansatoare şi-au împachetat costumele de baie, s-au urcat în avion cu destinaţia Creta şi s-au distrat pe cinste, ca fetele la mare!

Andreea Bălan şi dansatoarele ei au avut parte de-o adevărată mini-vacanţă la filmările pentru cel mai recent videoclip al artistei, „Like a Bunny“.

„Pentru unii, vara este pe sfârşite, însă mie îmi place atât de mult, încât eu zic că vara abia începe! Ceea ce vedeţi în videoclipul «Like a Bunny» ne reprezintă - suntem fete sexy cu atitudine şi ne simţim bine aşa! Clipul piesei este un cadou pentru toţi prietenii mei de pe FaceBook şi de-abia aştept să văd reacţiile“, spune Andreea.

Piesa a fost compusă şi produsă de Keo & Bobby Moore sub forma unui single jucaus, o dedicaţie sexy atât pentru fete, cât şi pentru băieţi, iar videoclipul a fost regizat de catre Alex Ceauşu.

„«Like a Bunny» e genul de melodie care dă tonul petrecerilor şi vă chem pe toţi să dansaţi alături de mine şi dansatoarele mele. We're gonna keep this party rockin' up until dawn!“, spune artista.

Urmăreşte aici videoclipul „Like a Bunny“:

Foto: Cat Music/Media Services

Modifică Setările