Vedete

Andreea Bălan mai are puţin şi naşte. Uite ce schimbări a făcut şi ce nume a ales pentru mezina sa

Andreea Bălan mai are puţin şi naşte. Uite ce schimbări a făcut şi ce nume a ales pentru mezina sa camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Aflată pe ultima sută de metri cu cea de-a doua sarcină, artista şi-a schimbat look-ul, a renunţat la unul dintre prietenii patrupezi şi a vorbit despre provocările sarcinii, dar şi cum a ajuns să aleagă numele pentru cea de-a doua fetiţă a sa.

Emoţii mari pentru Andreea Bălan, care aşteaptă din moment în moment să nască. Aflată în cea de-a 37-a săptămână de sarcină, cântăreaţa vrea să facă cât mai puţin efort în următoarele zile, pentru a putea ţine sarcina până în cea de-a 39-a săptămână, momentul ideal pentru venirea pe lume a celei de-a doua fetiţe a ei şi-a lui George Burcea.

În aşteptarea marelui moment, artista a trecut pe la stilist pentru o schimbare de look şi trebuie să recunoaştem că noua tunsoare îi vine tare bine.

Totodată, mămica ne-a povestit pe vlog despre diabetul gestaţional şi complicaţiile sarcinii, despre motivul pentru care nu mai poate mânca ciocolată, precum şi despre numele pe care l-a ales împreună cu George pentru cea de-a doua fetiţă a lor.

"Vor fi două nume, pentru că şi prima fetiţă are două nume, Ella Maya. Şi acum am ales eu un nume şi George un nume. Aşadar, primul nume este Clara, iar al doilea este Maria. Este scurt, este frumos, voiam două nume scurte." Iată şi cum au ajuns părinţii la aceste alegeri.

Tot acum am aflat şi că unul dintre prietenii lor patrupezi, Billy, nu mai stă de ceva timp la ei.

"Tot am fost întrebată unde este Billy. Iată răspunsul:
L-am dat unor rude deoarece era un bezmetic şi jumătate, nu era dresat şi atunci când îi ţineam pe amândoi în casă, fiind frig afară, el pur şi simplu nu asculta şi sărea şi umbla peste tot prin casă.
Ella fiind mică, de multe ori o punea în pericol să cadă sau să inhaleze păr. Totodată îl agita şi pe Jack să fie şi el năzbâtios. Nu mai vorbim de cantitatea de 🙈💩care era peste tot în curte😷
Acum fiind singurel, Jack este foarte ascultător şi cuminte. Nu depăşeşte covorul sau atunci când stă în casă, iar afară ne urmează oriunde.
Labradorii sunt recunoscuţi ca fiind cei mai buni cu şi pentru copii. Ella îl iubeşte la nebunie."

Modifică Setările