Vedete

Andreea Bălan: “Mi-am făcut testamentul. Riscam să se spargă şi să fac septicemie”Andreea Bălan: “Mi-am făcut testamentul. Riscam să se spargă şi să fac septicemie”

S-a speriat după ce medicii i-au spus că va fi din nou operată, dar într-un final totul s-a rezolvat. Andreea Bălan  recunoaşte că cele şase zile petrecute în spital nu au fost tocmai uşoare şi că şi-a făcut până şi testamentul.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri şi am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecţie foarte mare, fără să se ştie unde. Nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf a putut fi observat acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă şi să fac septicemie', a dezvăluit Andreea Bălan la Antena1.

 

Modifică Setările