News

Andreea Bălan neagă că l-a înşelat pe George Burcea în timpul mariajului. De unde au apărut acuzaţiile

Andreea Bălan neagă că l-a înşelat pe George Burcea în timpul mariajului. De unde au apărut acuzaţiile camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

La opt luni de la despărţirea de George Burcea, Andreea Bălan e acuzată de trădare. Tot mai multe voci susţin că George Burcea se va folosi la divorţ de relaţia pe care solista o are cu Tiberiu Argint şi o va acuza de infidelitate.

„Eu în toate relaţiile mele am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aş fi fost infidelă. Noi suntem despărţiţi de 8 luni de zile şi fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relaţiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de aşa ceva. Eu am fost o doamnă şi nu am declarat mai nimic despre despărţirea noastră, tocmai ca să protejez fetele şi să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies şi spun care este adevărul”, a spus Andreea Bălan pentru Spynews.

 

George Burcea filmează în aceste zile pentru emisiunea Ferma de la Pro TV. Solista îşi dorea să îşi ducă fetiţele în vacanţă în Grecia, dar pentru asta avea nevoie de o împuternicire din partea tatăţui, aşa a ajuns artista să sune la producătorii show-ului. Cu toate astea, nu a avut sorţi de izbândă, concurenţii fiind în aceste zile izolaţi.

„Dragii mei,

Având în vedere apariţia unor articole tendenţioase în presă care îmi tulbură viaţă de familie, articole menite să amplifice divorţul meu şi să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări.
Nu de puţine ori în carieră mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept şi a trebuit să mă apar.
Armură mea a fost întodeauna adevărul şi voi continuă să va spun direct şi sincer prin ce trec păstrând discreţia necesară protecţiei fetelor mele.
Acum 6 zile am primit cadou de la o agenţie de voiaj o vacanţă de 7 zile (22 august - 29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clară şi mama mea.
Pentru a părăşi ţară împreună cu fetele mele, aşa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor.
L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni şi că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie.
Am luat legătură telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea că un notar pubilc să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor.
Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenţii se află în izolare strictă şi nu au acces la nicio cale de comunicare.
În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înţeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect.
Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că şi el are resonsabilitati egale faţă de copiii noştri.
Am înţeles situaţia şi din experienţă ştiu cum funcţionează aceste emisiuni.
Din acest motiv am refuzat vacanţă primită în Grecia şi am optat pentru un sejur în România săptămâna viitoare cu copiii mei.
Având în vedere că mi-am trăit mereu viaţă după principii solide şi morale, sunt sigură că şi de această dată, adevărul va ieşi la iveală.
Va pup”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan pe o reţea de socializare.

 

Modifică Setările