News

Andreea Bălan nu a intrat în contact cu echipa de la "Te cunosc de undeva!" de 10 zile: "N-am fost obligată să mă testez"

Andreea Bălan nu a intrat în contact cu echipa de la "Te cunosc de undeva!" de 10 zile: "N-am fost obligată să mă testez" camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Bălan a dezvăluit că nu a făcut testul pentru coronavirus, de mai multe săptămâni nu a intrat cu colegii ei de la "Te cunosc de undeva!" în contact. Se simte foarte bine, nu are niciun simptom. 

Andreea Bălan a povestit cum a aflat de starea colegilor său şi de decizia luată de producătorii emisiunii: 

"Ieri am aflat că există persoane infectate. Am fost anunţată de producători, dar eu nu m-am gândit că sunt pozitivă pentru că ultima zi de filmare pentru mine a fost acum 10 zile şi, atâta timp cât 10 zile nu am prezentat niciun simptom, din start m-am gândit că nu am nicio problemă. Mi-a părut foarte-foarte rău pentru Marcel. Apoi, producătorii mi-au spus că trebuie ca unii dintre noi să meargă să fie testaţi, eu nefiind obligată să mă testez pentru că la mine trecuseră 10 zile. Au fost la testare doar cei care au mai intrat în ultimele 10 zile în contact cu el, respectiv la repetiţii, pentru că după filmarea de atunci au mai fost repetiţii la care eu nu am luat parte", a explicat Andreea Bălan la Antena 3.

Cântăreaţa a mai auăugat: "Infecţia s-a produs în cadrul membrilor show-ului, este adevărat, 9 persoane au fost infectate, dintre cele 80 testate. După ce au fost testaţi pozitiv s-au internat."

Cosmin Seleşi a făcut testul pentru coronavirus şi nu este infectat

Prezentatorul emisiunii "Te cunosc de undeva!" a mărturisit că nu este infectat cu coronavirus. Se simte foarte bine, după cum a şi declarat la Antena 3. 

„Eu am declarat şi pe paginile mele de socizlizare, nu am absolut nimic. Eu sunt mai ipohondru mi-am făcut testul luni, la şapte zile de la ultimul contact şi mi-a ieşit testul negativ."

Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!, unde Andrei Ştefănescu şi Marcel Pavel sunt colegi, au fost suspendate. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 şi siguranţa angajaţilor şi a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate şi trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Vedetele vor reveni pe platouri după perioada de carantinare.

Foto: Facebook

Modifică Setările