News

Andreea Bălan: “Nu vreau să mă mărit!”

Andreea Bălan: “Nu vreau să mă mărit!”

Deşi pare să-şi fi găsit jumătatea, artista nici nu vrea să audă de măritiş. În schimb, îşi doreşte să devină mamă. Vrea copil, nu şi verighetă. Andreea Bălan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de George Burcea. Însă, chiar dacă pe vremea când forma un cuplu cu Keo, ar fi dat orice să îmbrace rochia de mireasă, acum artista şi-a schimbat atitudinea faţă de măritiş.

„Eu nu îmi doresc să mă mărit. Nu sunt speriată, dar nu vreau să fac acte. Nici înainte nu am vrut să mă mărit, îmi doream o familie. Nu vreau să semnez acte. Vreau o cununie în faţa lui Dumnezeu, se poate face o ceremonie budistă sau pe plajă în Grecia, în faţa unui preot ortodox“, a dezvăluit Andreea Bălan la “Un show păcătos”.

„George ştie, cred că de asta nici măcar nu a insistat“, l-a asigurat ea pe Dan Capatos.

George Burcea
El e cel care o face fericită.

Pe de altă parte, Andreea pare să-şi dorească mai mult să devină mămică, de vreme ce a renunţat la contraceptive.

„Lucrăm la un copil. Lucrăm de când am fost în vacanţă, dar deocamdată nu s-a prins nimic. Dar nu e nimic, că încercăm. Am renunţat la orice metodă contraceptivă. Medicul a zis un an de zile să încerc aşa, apoi doar dacă nu rămân să încep tratamentele. Totuşi, nu mai sunt atât de tânără“, a mai declarat Andreea la Antena 1.

„Când o să am un copil, nu o să îl aduc în aduc în atenţia publicului. Până la 16 ani, îl las să se bucure de copilărie. Apoi dacă e talentat şi dacă vrea, poate să o ia pe drumul pe care l-am avut şi eu în viaţă“, a mai spus ea.

Andreea Balan George Burcea
La petrecerea aniversară a revistei "OK!", din februarie, cei doi au primit premiul "cel mai stylish cuplu"
Modifică Setările