News

Andreea Bălan, prima fotografie de pe patul de spital, după ce a fost internată din nou: „Au apărut alte hematoame care trebuiesc operate“

Andreea Bălan, prima fotografie de pe patul de spital, după ce a fost internată din nou: „Au apărut alte hematoame care trebuiesc operate“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

După ce pe 4 martie a născut din nou, aducând pe lume a doua fetiţă pe care o are cu George Burcea, Clara Maria, în timpul operaţiei de cezariană suferint un stop cardio-respirator, iar pe 15 martie a fost operată pentru eliminarea unor hematoame, Andreea Bălan a ajuns din nou în spital, pentru a treia oară în două săptămâni!

Informaţia a fost oferită în exclusivitate de jurnaliştii de la Spy News, iar Andreea Bălan a dorit să facă lumină în această privinţă, postând pe Instagram mai multe fotografii realizare pe 15 şi pe 21 martie.

„În urma celor scrise azi în presă, confirm faptul că săptămâna trecută, pe 15 martie, am avut o intervenţie chirurgicală, cu anestezie generală şi terapie intensivă, de eliminare a unor hematoame care s-au format din cauza operaţiei complicate prin care am trecut pe 4 martie, când s-a născut Clara, operaţie cu embolie amniotică şi stop cardio-respirator, caz foarte, foarte rar. În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate şi eliminate. Astfel de cazuri sunt rare şi ţin de anticoagularea sângelui în urma operaţiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Vă voi ţine la curent cu evoluţia mea. Şi zâmbetul e mereu la locul lui chiar dacă sunt pe patul de spital“, a scris Andreea Bălan în dreptul fotografiilor.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările