News

Andreea Bălan, prima fotografie după stopul cardio-respirator: „Trăim într-o ţară în care drama are mai mult succes“

Andreea Bălan, prima fotografie după stopul cardio-respirator: „Trăim într-o ţară în care drama are mai mult succes“

Săptămâna trecută, Andreea Bălan a trecut prin moment critice, chiar în ceea ce trebuia să se anunţe a fi cea mai fericită zi din viaţa artistei: în timp ce o aducea pe lume pe cea de-a doua ei fetiţă, cântăreaţa a suferit un stop cardio-respirator.

Din fericire, Andreea Bălan a fost resuscitată imediat de medicii care se aflau alături de ea în sala de operaţie, iar acum ea se află în afara oricărui pericol. Mai mult decât atât, săptămâna trecută, când încă se afla în spital, artista a intrat în direct la emisiunea la Capatos de la Antena 1, pentru a vorbi despre drama prin care a trecut.

Din păcate pentru ea, această decizie i-a adus multe critici, iar în urmă cu aproximativ 24 de ore a încercat să se apere, postând pe Instagram o fotografie realizată imediat după ce şi-a revenit din stopul cardio-respirator. Alături de fotografie, ea a postat şi acest mesaj:

„Aceasta este o poză făcută la câteva ore după ce mi-am revenit din stopul cardio-respirator şi, totodată, e cu puţin timp înainte să dau interviu la XNS (Antena 1 cf. ctr de 7 ani). Nu mi-a fost uşor deloc să stau aşa cu gura până la urechi şi pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică şi, indiferent de ce a fost în sufletul meu sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit şi am mers înainte.

Dar, din păcate, trăim într-o ţară în care drama are mai mult succes şi, dacă nu plângi pe la tv şi nu te vaiţi, înseamnă că nu ai păţit nimic şi e totul o făcătură.

De-a lungul vieţii am trecut prin multe drame, dar, atâta timp cât am putut să zâmbesc amar şi să nu-mi arăt durerea, am făcut-o şi am mers cu capul sus mai departe.

Cei care au lăsat comentarii mai puţin plăcute ar trebui să înveţe din asta... şi să ştiţi că noi, ăştia de pe la tv, avem o inimă, totuşi, că de-aia se mai opreşte din când în când…“

Fotografia şi mesajul au strâns peste 40.000 de like-uri şi aproape 700 de comentarii.

Comentarii

Modifică Setările