Vedete

Andreea Bălan, primele declaraţii după intervenţia chirurgicală suferită. Încă se află sub atenţia medicilor

Andreea Bălan, primele declaraţii după intervenţia chirurgicală suferită. Încă se află sub atenţia medicilor camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Bălan este încă internată în spital. De acolo a făcut primele declaraţii despre starea ei de sănătate. 

"Neaţa, dragilor! Vreau să vă spun că sunt bine. M-am internat în spital luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigaţiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marti ar fi trebeuit sa ma operez, dar am avut mare noroc si cu putin timp inaintea operatiei programate, s-a reusit drenarea lui. Acum sunt sub tratament si observatie.

Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase. In spital nu se permit vizite, dar alaturi de mine au fost si sunt persoanele pe care le iubesc si care sunt prezente in viata mea. Abia astept sa ajung acasa sa le strang in brate pe Ella si Clara.", a transmis vedeta în mediul online. 

Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital în noaptea de luni spre marţi, din cauza unor dureri abdominale mari. Artista se află în aceeaşi unitate medicală unde a născut-o pe cea de-a doua fiică a ei şi unde a intrat în stop cardio-respirator imediat după operaţia de cezariană. Medicii au salvat-o atunci dintr-o situaţie extrem de dificilă, aşa că şi acum se bazează pe ajutorul lor.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările