News

Andreea Bălan recunoaşte că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. Primele declaraţii ale artistei

Andreea Bălan recunoaşte că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. Primele declaraţii ale artistei camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Zile la rând s-a zvonit că Andreea Bălan şi George Burcea sunt la un pas de divorţ. Iată că acum vin şi primele declaraţii oficiale ale artistei referitoare la mariajul ei. 

Andreea Bălan este în showbiz de peste 20 de ani, cunoaşte întreaga breaslă de artişti, cu bune, cu rele. Mereu a fost în lumina reflectoarelor şi a vorbit mereu cu entuziasm despre viaţa sa profesională. A făcut show-uri de vis alături de echipa ei, a scos piese care au fost mereu în topuri. Când a fost cazul, ea a vorbit şi despre viaţa personală, chiar dacă nu a fost întotdeauna roz.

A trecut printr-o despărţire dureroasă în urmă cu ani de zile, dar acel episod a făcut-o şi mai puternică. De multe ori a declarat că trăieşte cea mai mare bucurie de când a devenit mamă, mama Ellei şi a Clarei. Acum, cântăreaţa se pare că nu trece printr-un episod uşor. S-a zvonit că între ea şi soţul ei, George Burcea, ar exista neînţelegeri, că el nu ar mai locui acasă şi că sunt aproape de divorţ. 

Andreea Bălan, până acum, nu a făcut declaraţii despre acest subiect sensibil. Acum a luat atitudine, mai ales după ce fanii i-au cerut în repetate rânduri să spună adevărul: ”Nu s-ar mai scrie şi o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declaraţie, scurtă şi la obiect, punct.”. 

Cântăreaţa le-a răspuns: "Nu suntem împreună. (...) Adevărul e în toată presa", a spus artista pe Instagram. 

Dacă în urmă cu cinci luni îi vedeam în faţa altarului, Andreea Bălan şi George Burcea locuiesc acum separat. Cântăreaţa petrece tot mai mult timp cu fetiţele ei, ele o fac fericită. 

Modifică Setările