News

Andreea Bălan şi-a chemat tatăl la nuntă şi la botez! Cei doi s-au împăcat înainte de eveniment FOTO

Andreea Bălan şi-a chemat tatăl la nuntă şi la botez! Cei doi s-au împăcat înainte de eveniment FOTO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Zi mare pentru Andreea Bălan! Artista şi-a botezat astăzi fetiţa, pe micuţa Clara Maria, şi i-a jurat credinţă lui George Burcea, omul care i-a fost alături la bine şi rău şi care de o lună de zile îi este soţ şi în acte.

Mai fericită ca niciodată, Andreea a ţinut să îl aibă aproape în această zi importantă şi pe tată ei, aşa că cei doi au îngropat securea războiului înaine de nuntă.

Mirii şi-au făcut apariţia la biserică într-o limuzină şi i-au avut ca naşi pe Monica Davidescu şi Aurelian Temişan. Aceştia au ţinut să le facă un cadou de suflet şi le-au gravat pe lumânări un mesaj emoţionant. „Să purtaţi mereu în suflet amintirea zilei în care destinele voastre s-au unit. Să nu uitaţi promisiunile care v-au apropiat. Să vă acordaţi respect, să aveţi încredere, să fiţi prieteni, să vă iubiţi. Cu dragoste, vă suntem alături în drumul vostru spre viitor. Ai voştri, Aurelian şi Monica”.

Dacă mireasa şi-a pregătit pentru această zi trei rochii, naşa Monica Davidescu a ales să poarte o rochie mov, iar pentru a arăta cât mai bine a trecut cu două zile înainte şi pe la o clinică de înfrumuseţare. "Mă răsfăţ cu un tratament, adică exfoliere (curăţare), oxigenare, infuzie de nutrienţi'', s scris actriţa pe Facebook.

Andreea Bălan a trăi cu emoţie fiecare moment şi a recunoscut că nunta înseamnă pentru ea un vis împlinit. "Prinţul a venit şi nu mai pleacă niciodată. Şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi", a scris solista la pozele pe care le-a postat pe Instagram şi unde apare alături de cel care a ajutat-o să vindece numeroase răni, soţul ei, George Burcea.

 

 

 

 

 

Modifică Setările