Lifestyle

Andreea Bălan şi George Burcea au luat Cuţitul de aur la "Chefi la Cuţite"! FOTO&VIDEO

Andreea Bălan şi George Burcea au luat Cuţitul de aur la "Chefi la Cuţite"! FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Acum un an, cântăreaţa abia învăţa să facă cozonaci, iar acum a luat 3 cuţite, plus Cuţitul de aur de la Sorin Bontea! Cu ce reţetă a convins?

Cuplul Andreea Bălan şi George Burcea demonstrează încă o dată că formează o echipă de şoc. Nu doar că adună o mulţime de like-uri şi de vizualizări cu filmuleţele lor postate pe YouTube, dar se vede treaba că reţetele pe care le prezintă pe contul lor chiar sunt gustoase. Cel puţin, asta ne garantează cei trei chefi de la Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, care au avut ocazia să guste în premieră din preparatele lor.

Înarmaţi cu multă voie bună, dar şi cu instrumentele necesare "bucătăritului", cei doi soţi au intrat în cea mai acerbă competiţie culinară, "Chefi la cuţite"

"El va găti moldoveneşte, iar eu voi găti... peşte!", ne-a anunţat Andreea Bălan meniul.

"Eu gătesc cel mai mult, de fiecare dată, cu un scop: de-a o învăţa pe ea, iar mai târziu să-mi pot lua şi eu timp liber în weekend", ne dezvăluie George Burcea, care şi-a mai declarat intenţiile şi cu alte ocazii, spre amuzamentul Andreei. Cu toate acestea, actorul are încredere în abilităţile soţiei sale: "Dar ştie să gătească, indiferent cum iese ciorba, mai sărată, mai..."

Pentru a-i impresiona pe chefi, Andreea Bălan s-a luptat cu curăţatul legumelorr şi cu somonul, în timp ce George Burcea şi-a prezentat propria reţetă de chifteluţe moldoveneşti cu piure. Uite ce a ieşit!

Modifică Setările