News

Andreea Bălan şi George Burcea, cronica unui divorţ anunţat, dar regretabil

Andreea Bălan şi George Burcea, cronica unui divorţ anunţat, dar regretabil

S-au găsit cu greu, iar acum sunt la un pas să se piardă, cel puţin asta susţin tot mai multe voci.

La cinci luni de la nuntă, în cuplul Andreea Bălan – George Burcea au apărut problemele. Mărul discordiei pare să fie cartea în care actorul relatează dramele ce i-au zglţâit viaţa, rătăcirile, dar şi modul în care a reuşit să răzbată. Această poveste, dar şi umbra unui tată violent, par să fi destabilizat lucrurile în mariajul lor sau să fi muşcat, într-un fel, din cariera presarată cu atâtea nopţi nedormite a cântăreţei Andreea Bălan. 

Greu de crezut că un cuplu care dansa până de curând cu moartea şi care, la un moment dat în viaţă, a reuşit să rescrie capitolul final se poate împiedica, totuşi, de aşa ceva, asta dacă aruncăm o pleoapă către momentele în care solista simţea fiorii suferinţei, iar George alerga înnebunit pe holurile spitalului, cu gândul la cea care îl făcuse din nou tată, dar care risca să nu mai împărtăşească alături de el acele momente pline de graţie. Imaginea asta cred că i-a urmărit pe mulţi.

A urmat apoi o nuntă de basm, dar când aşteptam inevitabilul “Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”… filmul s-a rupt. Sau acţiunea a căzut pe umerii altor personaje, izvorâte de nicăieri, dar cu puternic impact în naraţiune sau emoţional.  De ce? Nu am înţeles. Aşa cum nu am înţeles nică războiul pe care Andreea Bălan îl ducea cu tatăl ei, care o văduvise de ceva finanţe, după cum susţinea, dar care pusese temelia la o trupă care rodeşte şi astăzi.

Am încrezut întotdeauna că Andree are şi o jumătate înţeleaptă, care nu s-a hrănit cu visuri americane, ci a trăit realitatea astea românească, cu suişuri şi coborâşuri, de aceea sper că nu vom asista la un divorţ regretabil şi că iubirea aceea mare nu e una de porţelan, care se sfarmă în mii de bucăţi la primul hop sau la prima întâlnire năvalnică sau istovitoare cu un om cu un trecut, care, din întâmplare, a ajuns şi părinte sau socru.

De cealaltă parte, Naşul Temişan, ghidat de cei 25 de experienţă în căsnicie, aşteaptă să le însoţească drumul cu un sfat.

«Salutare oameni dragi, cunoscuţi, necunoscuţi, apropiaţi, prieteni virtuali, Prieteni... Vreau să lămuresc nişte nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private,  chiar şi direct pe stradă sau în discuţii avute în alte cercuri, ce se întâmplă cu Andreea şi George? Ei bine... nu ştiu exact. Nu ştiu nu pentru că nu mă interesează, nu ştiu pentru că nu voi intra în casa, viaţa şi sufletul lor cu forţa. Mie nu mi-ar plăcea să îmi între cineva în casă şi să îmi spună  cum sa imi mut mobila, darămite cum să îmi trăiesc viaţa. Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vină, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar... până aici. Punându-le în Sfântă Biserică cununiile pe cap şi inelele pe deget, le-am oferit şi posibilitatea de a «profita» de experienţa noastră de viaţă, de părerile şi sfaturile noastre, de îmbrăţişările şi alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai şi vrea. Sunt tineri, frumoşi, talentaţi, au două minuni de fete, au o viaţă înainte şi dacă sunt puţin mai atenţi, o au chiar împreună. 

Eu cred că, în general în viaţă, totul e corigibil, evident dacă se vrea. Dacă s-ar renunţa la orgolii inutile, la mândrie, la a se ţipa înainte de a analiza situaţia, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele şi acuze, pe care nu le mai poţi retrage şi care creează o prăpastie  evident ă, cred că lucrurile nu ar mai degenera. 

În concluzie, dragi cititori, haideţi să nu judecăm şi să nu tragem concluzii. Haideţi să ne bucurăm de ce ne oferă Andreea şi George ca artişti şi să sperăm că vor reintra curând pe culoarul normalităţii.

Îi pup, îi îmbrăţişez, le apreciez enorm muncă în tot ce fac bun şi aştept să le citesc din nou în ochi şi în suflet emoţia pe care o aveau atunci, în faţa preotului, când şi-au dedicat şi declarat iubirea», a fost mesajul postat de Temişan.

Comentarii

Modifică Setările