Vedete

Andreea Bălan şi George Burcea divorţează la tribunal: "Nu mai e cale de întoarcere"

Andreea Bălan şi George Burcea divorţează la tribunal: "Nu mai e cale de întoarcere" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andreea Bălan şi George Burcea vor divorţa la tribunal în scurt timp. Cântăreaţa a dezvăluit ce se va întâmpla cu fetiţele lor, la cine vor rămâne. 

După o perioadă de discuţii, Andreea Bălan şi George Burcea au ajuns la un numitor comun privind divorţul. Nu mai e cale de împăcare între cei doi! Au decis aşadar să divorţeze la tribunal, nu la notar. Cântăreaţa a făcut declaraţiile la Antena Stars, la Agenţia Vip, acolo unde a explicat că lucrurile între ea şi actor sunt clare, vor semna actele. 

"Lucrurile între noi sunt foarte simple, discutăm strict de fete, nu ne interesează altceva despre noi pentru că lucrurile s-au încheiat, rămânem separaţi în fapt şi urmează să depunem şi actele. Divorţul va fi la tribunal pentru că sunt şi doi copii, la notar se putea dacă nu erau copii. Bine, tribunalurile sunt acum în pauză... Ideea este că aşa este situaţia şi aşa va rămâne." 

Andreea Bălan a ţinut să precizeze că numele ei nu mai vrea să fie asociat cu cel al lui George Burcea, de asemenea, nici actorul nu îşi mai doreşte asta. Artista a vrut să clarifice şi faptul că fetele rămân în custodia ei, vor locui în casa sa.

"Nu există cale de întoarcere şi nu doresc să mai fiu asociată ca imagine de el, probabil nici el, deci nu vrem să mai fim asociaţi. Asta este viaţa şi merge înainte separat. Fetele sigur că vor rămâne la mine, cu domiciliul la mine.", a mai precizat Andreea Bălan. 

Modifică Setările