News

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit! Primele imagini cu fericitul cuplu FOTO

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit! Primele imagini cu fericitul cuplu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit astăzi civil. Monica Davidescu şi Aurelian Temişan, naşii lor, le-au fost martori.

Andreea Bălan şi George Burcea sunt de astăzi, oficial, soţ şi soţie. Cei doi au semnat actele la starea civilă, iar pe 15 septembrie vor avea o nuntă grandioasă. Artista a îmbrăcat o rochie albă cu volane şi părea mai fericită ca niciodată.

Andreea şi George au ţinut să împartă aceste momente şi cu fetiţele lor, Ella Maya şi Clara Maria.'

'Un DA hotărât am spus azi cu iubire încredere şi fericire, a scris solista pe Facebook.

Cu toate acestea, evenimentul nu a fost unul ferit de peripeţii. ''George s-a dus să-mi ia buchetul de acasă, pentru că l-am uitat. Buchetul este special, este acelaşi pe care l-am avut în America atunci când am făcut ceremonia acum doi ani. Pentru mine era important să îl am, e din flori criogenate şi ţin foarte mult la el. L-am uitat pentru că avem doi copii pe care nu trebuia să-i uităm acasă. Ella este foarte fericită când aude că trebuie să meargă la nuntă", a spus Andreea Bălan pentru Spynews.ro.

 

Modifică Setările