News

Andreea Bălan şi George Burcea s-au întâlnit faţă în faţă după ce au anunţat despărţirea. Care a fost motivul

Andreea Bălan şi George Burcea s-au întâlnit faţă în faţă după ce au anunţat despărţirea. Care a fost motivul camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La aproximativ două luni de la separare, Andreea Bălan şi George Burcea s-au văzut faţă în faţa. Chiar dacă vor trece printr-un divorţ, cei doi au avut un mare motiv de sărbătoare: i-au rupt turta mezinei familiei, Clăriţei. 

A fost un eveniment important în viaţa Andreei Bălan pe care l-a marcat cum a ştiut mai bine, cu toate că trece printr-un moment delicat din viaţa ei, este în divorţ de George Burcea. Vedeta şi-a mai găsit puterea să zâmbească, are două comori pe care le preţuieşte: pe fiica Ella şi pe Clara. Mezina familiei a împlinit deja un an, aşa că au avut motiv de sărbătoare. 

În casa naşilor, a lui Aurelian Temişan, Andreea Bălan i-a rupt turta Clăriţei conform tradiţiei. Vedeta s-a pozat cu fiicele sale şi a postat şi un mesaj emoţionant: 

"Azi o sarbatorim pe Clara👶 si nasii i-au rupt turta 🤗 Ella si Clara sunt totul pentru mine, iar sanatatea si fericirea lor sunt tot ce conteaza"

Nici George Burcea nu a lipsit de la eveniment. El nu apare însă în pozele de familie, dar a postat pe Instagram mai multe imagini cu fetiţele lui. În repetate rânduri actorul a spus că nu şi-a părăsit familia, dar nu vor mai locui împreună, aşa e mai bine, după părerea lui. S-a mutat la 7 kilometri de casă şi le vizitează pe micuţe de câte ori are timp. 

Andreea Bălan explică motivul divorţului de George Burcea

La un an de când a făcut stop cardio-respirator, când s-a născut a doua lor fiică, Andreea Bălan anunţă că divorţează de George Burcea. În luna decembrie a anului trecut, artista a simţit că ceva se întâmplă între ei, actorul îşi schimbase comportamentul: "Eu eram ok, eu eram fericită, nu aveam prea multe să îi reproşez. Eu am început să îi reproşez în decembrie că şi-a schimbat comportamentul. Acolo nu am înţeles eu ce s-a întâmplat. Din decembrie s-a produs. Eu în noiembrie, octombrie eram foarte fericită. (...) Discuţiile au început că eu am văzut o schimbare, nu mai era drăgăstos, lipsea nişte nopţi de acasă. L-am întrebat ce are şi mi-a spus nişte lucruri care m-au durut. El mi-a spus atunci că nu mai simte, că nu mai are sentimente puternice pentru mine.

În ultimul timp, bănuiam că ceva este în neregulă, şi mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva. Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce ştiţi şi voi. Şi i-am spus să facem terapie de cuplu, sau separat, să fie bine, dar nu a vrut", a spus Andreea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos, la Xtra Night Show. 

Foto: Facebook, Instagram 

Modifică Setările